Liscino poletje 2015

Sredi poletja, pa naj bo vroče ali deževno, polno kislih kumar ali kislih političnih obljub, je najlepše pokukati v prihodnost. V novo leto, v novo poletje. Ko v trgovinah naveličano prekladamo vedno bolj prebrane letošnje artikle, je nova kolekcija pravi balzam za dušo. Tudi tokrat nas je Lisca razveselila in tik pred začetkom počitnic v Portorožu poslovnim partnerjem iz več kot dvajsetih držav prvič prikazala kolekcijo kopalk in perila, ki ga bomo nosili v letu 2015.

Zapeljivo kolekcijo za pomlad-poletje 2015 so oblikovale kreatorke Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar in Maja Ratajc pod vodstvom direktorice razvoja v Lisci, Dragice Gantar. Tokrat so intimnim oblačilom vdihnile pridih romantike, cvetličnega vrta in poletne mavrice iz dišečih kotičkov Provanse.

Pomladna kolekcija Lisca Selection ostaja glamurozna, čutna in seksi. Značilni so elegantni izrezi in prosojnost ter prefinjeno vezenje. Lisca Fashion je še naprej ženstvena, udobna in elegantna, Cheek by Lisca pa obarvana v zamolkle odtenke, a vseeno lahkotna, sveža in mladostna.

Lisca Selection 2Lisca FashionCheek by LiscaKopalke bodo tudi v letu 2015 obarvale plaže z živimi barvami, igrivimi in elegantnimi potiski in različnimi cvetličnimi vzorci. Poleg premišljeno oblikovanih modelov, ki se odlično prilegajo, pa kolekcijo dopolnjujejo tudi modni dodatki, kot so torbe, parei, obleke in kaftani, ki bodo poskrbeli za celostno podobo tudi na plaži. Lisca bo tudi drugo leto poskrbela za zabavo z mix&match kolekcijo.

Cheek by Lisca Swimwear 1Zapeljive modele so na modni brvi predstavili nekateri znani obrazi, med njimi Natalija Osolnik, Nadiya Bychkova, Iryna Osypenko Nemec, Sabina Remar, Anamarija Avbelj in Mirela Korać.

Lisca defile____
Foto: Mediaspeed

Objavljeno v Trendi. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*