Otvoritev novih trgovin Topshop in Topman

Ljubljana, 27. februar 2015: V Emporiumu so na 450 m2 odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman. Ob pravem britanskem brunchu smo si skupaj z znanimi obrazi, ki obožujejo Topshop in Topman, ogledali najnovejši kolekciji za pomlad-poletje 2015.

Britanski blagovni znamki v svetu mode narekujeta modne smernice tako mladim kot vsem fashionistom.   Priljubljeni sta tako pri svetovnih zvezdnikih kot slovenskih estradnikih.

TS_3
Trendovsko usmerjene linije oblačil vključujejo ulični stil in glamurozne kose, obutev in modne dodatke ter to sezono veliko jeansa in nakita. Kolekcija Topshop za pomlad poletje 2015 združuje različne trende. V njej je veliko črt, svežih cvetličnih potiskov, kombinacij različnih barv in prepleta različnih materialov. Tudi pri Topmanu so se poigrali z različnimi materiali in strukturami oblačil. Navidez dolgočasne obleke postanejo z različnimi potiski in vzorci prava modna poslastica. Kot trendsetterja mode za mlade sodelujeta Topshop in Topman z vzpenjajočimi mladimi modnimi oblikovalci, ki jih še posebno navdušuje umetnost in tako nastanejo najboljši kosi, ki vedno izstopajo od ostalih.

TS_1 TS_2
Topshop je bil ustanovljen leta 1964 , Topman pa je vzniknil leta 1978 kot moška različica ženskega Topshopa. Spadata v korporacijo Arcadia Group Ltd. Leta 2002 je postal lastnik Arcadie sir Philip Green. Danes ima 2500 trgovin v Veliki Bitaniji in več kot 500 trgovin v različnih državah sveta.

 

 

 

 

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Otvoritev novih trgovin Topshop in Topman komentirano: 1x

  1. Pingback: DOTTI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*