Obleka za glasbeno tekmovanje

“Imam vitko postavo, malo ozke boke. Visoka se 158 cm.

Za glasbeno tekmovanje bi potrebovala elegantno, a mladostniško poletno oblekico, ki bi segala nekje do kolen. Zelo mi je všeč rožni vzorec. Pred kratkim sem si kupila tudi belo čipkasto majico s kratkimi rokavi. Bi lahko kombinirala kaj tudi s tem? Všeč mi je tudi mornarski stil, ampak mislim, da ne bi bil primeren. Kakšno obleko predlagate in kje jo dobiti?

Hvala že v naprej.”

Pozdravljena,

za tvojo priložnost se je najbolje držati preverjenih zadev. To pomeni mala črna oblekica, če se odločiš za rožasto, naj bo preprostega kroja in ne preveč kričečih barv. Dejansko bi šel tudi mornarski stil, a v bolj temno modri in ne kakih črtah, le s kakšnim mornarskim detajlom.

Nekaj primernih oblek spodaj, najdeš pa jih brez problema pri znamkah hitre mode, ki ponujajo mladostna, a lepa oblačila, npr. Topshop, Dorothy Perkins, Zara, S O’liver, obvezno pa poglej v Nakupovalni hiši Ikona za znamko Little Mistress. Vse spodnje obleke so primerne tudi za tvojo postavo, naredile bodo lepo in usklajeno. Prva obleka Topshop, drugi dve obleki Dorothy Perkins, barvaste Little Mistress.

Topshop_1

Dorothy_Perkins_1 Dorothy_Perkins_2 Little_Mistress_1 Paper_Dolls_1 Paper_Dolls_2 Paper_Dolls_3____
Foto: Topshop, Dorothy Perkins, Little Mistress

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Obleka za glasbeno tekmovanje komentirano: 2x

  1. kim pravi:

    Živjo, svojo belo čipkasto majčko bi lahko kombinirala s temno modrim krilom, malo nad koleni, pa mogoče zraven kakšen zlat nakit, rdečo šminko? Ali pa glede na to, da imaš rada rožast vzorec z rožastim krilom. Na to kombinacijo zlahka obuješ tudi bulerje ali kakšno drugo bolj športno obutev, razen če si si zamislila pete. Takšne kombinacije so zelo preproste, mladostne, nanje lahko kombiniraš ogromno stvari. Poleg tega lahko eksperimentiraš z dodatki, jaknicami in jih tako lahko nosiš za različne priložnosti. To je seveda moje mnenje:)

  2. Lenka pravi:

    Kim, tudi super kombinacija! 🙂

    lp,l

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*