Rumena, pa ne od ljubosumja!

“Pozdravljena, sem visoka 1,69 m, 70 kg in nosim številko 38.

Konec maja sva s fantom povabljena na poroko prijatelja. Nekako sem se končno odločila za priloženo obleko, ampak je sedaj težava pri izbiri prave barve čevljev, torbice in nekaj za čez v primeru hladnega vremena. Od nakita sem imela v mislih samo viseče uhane v rumeno sivi kombinaciji. Imam kratke lase, ki so po eni strani zabriti.
Še kaksen nasvet za barvo kombinacijo fantovega oblačila. Bi bila ok kakšna siva kravata, da ne bo preveč rumene?”

Poroka-obleka-1Zdravo,

super obleka! Še posebno mi je všeč izbira barve in pa tvoja poza – roke v žepih luštne oblekice. Zelo sodobno, zelo ležerno, zelo stajliš! 🙂

Pravzaprav s črno barvo za zraven nič ne zgrešeš. Črni sandali ti bodo olajšali izbiro jopice. Na tako oblekico namreč super oblečeš krajšo viskozno ali bombažno jopico. Teoretično bi na tak kroj lahko oblekla tudi usnjeno jakno, a v kombinaciji s tvojo frizuro bi se znala tepsti s priložnostjo. 😉

Nakit – dobra izbira! Spodaj dva primera luštnih z Outfit.si – eni so bolj fini, drugi pa bolj poletni, oboji pa bi se lepo povezali z obleko tvojega fanta.

Poroka-Outfit-si-1 Poroka-Outfit-si-2Se pa strinjam s tabo glede njegove obleke oz. kravate. Siva kravata bo povsem dovolj, sicer se bosta čisto preveč ujemala. Ali pa še bolj stajliš: siva obleka in ozka črna kravata!

moblekaVeliko sreče ženinu in nevesti ter veliko zabave vama! 🙂

lp,lenka
ASOS-6

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Rumena, pa ne od ljubosumja! komentirano: 2x

  1. Pingback: sloveniansky

  2. Pingback: Lenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*