Da le ne bo priča zasenčila neveste …

“Moj stil je bolj sproščen (kavbojke, bombažna majica in All Stars), višina 165 cm in teža 56 kg. Sem bolj športnega tipa postave (hruškasta oblika). Ob svečanih priložnostih rada oblečem fino elegantno obleko in petke.

Obleko na spodnji fotki sem kupila, ker sem poleti poročna priča prijateljici. Ne morem se odločiti, ali naj kombiniram tole temno modro obleko z zlato ali bež barvo. Imela bi potem zlato ali bež zapestnico oziroma uro (nekaj od tega), bež čevlje s peto z dodatkom zlate – mogoče, ročno torbico zlato/bež – ali bolje modro? In kolebam še okrog tankega pasa nad trebuhom – prav tako v zlati ali bež?
Res bi želela nasvet od vas, ker ne vem, kaj bi bilo najbolje.

Hvala.”

Poroka-prica-obleka-1 Poroka-prica-obleka-2 Poroka-prica-obleka-3 Poroka-prica-obleka-4

Pozdravljena!

Najprej pohvale! fantastična obleka, super postava, lepo, skratka! Zdaj pa kar h kombinaciji. Ne zameri, ampak bež barvo bi jaz kar izključila iz tele enačbe, ker se mi zdi, da ne bo prav nič pristajala zraven. Če prav vidim, je obleka kombinirana s kančkom črne barve, zato ostani pri tej barvni zgodbi. Tvoja obleka, zelo ozek črn pas z zlato zaponko, zlata zapestnica ali ročna ura in črni ali salonarji ali sandalci na trakce. Tudi torbica je lahko kar črna, morda v podobnem materialu, kot je obleka. Lahko pa je tudi zlata. Bež barva tu zraven izpade mnogo preveč ležerno, prav tako tudi model ročne ure – ni primerna za na tako fino obleko. Spodaj nekaj primerov, kaj bi se zelo lepo kombiniralo.

Poroka-prica-obleka-5 Poroka-prica-obleka-6 Poroka-prica-obleka-7 Poroka-prica-obleka-8Poroka-prica-obleka-9Upam, da pomaga, sicer pa javi, da debatirava dalje.

P. S. Uhane najdeš pri nas na Outfit.si. 😉

lp,lenka

Spodaj dodajam fotke iz komentarja:

ura-guess zapestnica

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*