Pošlji nam svojo omaro!

Ko se pojavijo težave, kaj in kako obleči, vam vaš Fashionista Team priskoči na pomoč!

Pošljite nam fotografije svojih oblačil, opišite svoj izgled in slog oblačenja, mi pa bomo predlagali zanimive, iskrive in sveže outfite za različne priložnosti.

Oblačenje brez stresa in z zvrhano mero domišljije!

Kako pošljem svojo omaro?

Preprosto izpolnite obrazec, dodate lahko tudi eno ali več fotografij oblačila, ki ga želite nositi, kombinirati, ga osvežiti :)… in v najkrajšem času dobite naš strokovni odgovor!

Fashionista Team je sestavljen iz izvrstnih stilistk, ki ljubijo modo in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju svetovanja predlagajo pravi fashion outfit za  vsako osebo in vsako priložnost.

  O meni

  Ime/nick

  Vaš e-naslov (obvezno, ne bo objavljen)

  Moj opis


  (opišite vaš stil, višino, vrsto postave, kaj radi oblečete ...)

  Moje želje


  (za kakšno priložnost potrebujete outfit)

  Slike moje omare


  Slika1:

  Slika2:

  Slika3:

  Slika4:

  Slika5:

  Strinjam se s pravili v Kako pošljem svojo omaro?

  S klikom na spodnji gumb Pošlji, dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko podjetje TRISTO d.o.o. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano po elektronski pošti ali telefonu ali pisno. Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete tako da vpišete ODJAVA v spletni obrazec za prijavo. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR-General Data Protection Regulation)

  S klikom na spodnji gumb Pošlji tudi izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, koprianja, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.

  Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na naš e-naslov ali preko kontaktnega obrazca, ki je objavljen na naših spletnih straneh.

  Vsa polja (razen slik) so obvezna.

  Antispam (prepišite kodo): captcha

  Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , , , .
  Naredite si zaznamek.

  Comments are closed.