Kako pošljem svojo omaro?

Da bi vam lahko pomagali ustvariti domišljene, izvirne in modne outfite, potrebujemo nekaj osnovnih podatkov. Preko obrazca nam pošljite slike vaših oblačil, napišite nekaj o sebi in kakšen outfit približno potrebujete.

Če nam boste sporočili tudi vaš e-naslov, vam bomo nanj poslali naš predlog, vsekakor pa bomo celoten prispevek objavili na naših spletnih straneh. Če želite, da objavimo tudi vaše ime/nick, ga prav tako vpišite v pravo polje. Prosimo, da upoštevate, da se objavljena vsebina in informacije lahko dnevno spreminjajo in postanejo zastarele. Da ostanete v koraku z modo, nas torej obiščite čim večkrat!

Vaše osebne podatke bomo hranili v skladu z določili slovenske zakonodaje in jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez pisne privolitve uporabnika, razen v primerih, ko bomo podatke dolžni posredovati na podlagi zakonskih določb.

Fashionista Team ni v nobenem primeru odgovoren za vsebino sporočil in datotek, ki jih objavljajo uporabniki v sklopu pošiljanja svoje omare. Fashionista Team si pridržuje pravico do  spremembe uporabniških sporočil in presoje primernosti objave uporabniških sporočil zaradi zagotavljanja kakovosti komuniciranja in upravičenja zaupanja uporabnikov do vsebin, objavljenih na spletnem portalu www.fashionista.si .

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , .
Naredite si zaznamek.

Comments are closed.