Zara ali Two Way?

“Visoka sem 1,62 m in tehtam 53 kg. Imam rjave, valovite lase. Imam olivno polt.

V začetku junija se poroči moja prijateljica in njenega vabila na poroko sem seveda zelo vesela:). Imam pa nekaj dilem povezanih z izbiro obleke. V priponki vam prilagam dve sliki. Na prvi sliki je Zarina plisirana oblekica, ki ob gibanju kar zapleše. Moja obleka je ista, vendar v kraljevo modri barvi. Druga pa je bolj preprosta, v zgornjem delu oprjeta oblekica Two Way (ta na sliki ji je zelo podobna, le da je moja svetlo modre barve in sega do kolen). Katero izbrati? Imam črne semiš salonarja, bo to junija neprimerna obutev? In kak nakit izbrati, če se odločim za obleko Two Way? Kaj pa torbica?

Hvala za pomoč in lep pozdrav!”
Obleka-poroka-2
Obleka-poroka-1
Zdravo!

Tu pa bom čisto kratka in jedrnata. Odgovor je namreč povsem preprost. Definitivno izberi Zarin model, ki je mnogo bolj stajliš in primeren za dogodek oz. bo, če si boš za obred okoli ram ogrnila dober suknjič, morda krojen v stilu smokinga. Obleka Two Way je veliko preveč ležerena, preprosta, skoraj počitniška in ni primerna za uraden in svečan dogodek, kot je poroka.

Črni semiš salonarji bodo za silo ok, če boš za zraven Zarine obleke našla črno jakno. Če bo suknjič svetel, pa raje posezi po nude salonarjih ali sandalih. In pa v vsakem primernu seveda bodi brez hlačnih nogavic.

Za konec še dve ideji za nakit za Zarino obleko, obe z Outfit.si.

ogrlica-choker-142og004 uhani-142uh007sandali-1 sandali-2

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Zara ali Two Way? komentirano: 2x

 1. sandra pravi:

  Hvala za pomoč. Prosila bi vas samo še za nasvet glede vrhnjega dela oblačila. Namreč nimam nobene ideje kako kombinirati zara obleko z vrhnjim kosom. V primeru, da bi imela sandale, kakšne bi pristajale, imate kak konkretni predlog, da lahko odidem v trgovino in kupim? Hvala!

 2. Lenka pravi:

  Zdravo,

  vrhnji del bi bil najboljši kakšen lepo krojen suknjič ali pa kratka jopica. Lahko pa tudi fejk usnjeno jakno. Odlično bi šla tudi robustna in romantična dolga pletena jopica, ampak to za tvojo nalogo ni najbolj primerno.

  Poskusi s kakšnim smoking suknjičem, kako bo videti. če je treba, ga še prepasaj.

  Sandale pa zagotovo dobiš dobre v kakšne Humanicu. Glej take na trakce ali cage sandals, sem dodala fotki čisto spodaj v članek.

  lp,l

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*