Postavna pri petdesetih

“Stara bom 50 let,vendar sem še vedno lepe postave, če prav sem vedno žalostna, ko grem iz trgovine s spominom na prejšnja leta, ko mi je bilo vse kot ulito. Velika sem 172 cm in tehtam 64 kg. Sem dokaj drobna in imam dolge, vitke noge. Imam zelo ozka ramena in velike prsi. Tukaj je prva težava, namreč vsi zgornji deli so Mi čez prsi ozki, pri ramah pa visijo. Postava še mi je spremenila tudi pri bokih, in sicer sem čez medenico zelo ozka. Rada se ženstveno oblačim,vendar imam največje težave pri hlačah. Ne dobim ozkih, pri stegnih in čez zadnjico mi vedno nekaj visi. Najbolj mi še ustrezajo obleke, težava je le, da pri zadnjici in stegnih spet ni dovolj mojega materiala. Rada nosim tudi krila, največj dolžine do kolen, v bistvu mi bolj pristoji krajša dolžina. Kaj mi svetujete? Hvala za vašo pomoč. Renata

Rada nosim ozka hlačah in krajša krila, čeprav mi zelo ozka ne pristojijo. Rada imam obleke.”

Pozdravljena!

Kaj bi marsikatero dekle in ženska s široko zadnjico in boki dala za vaše težave! 🙂 V bistvu pa imam za vas tri priporočila.

Prvo je tisto, ki ga ponavljam zelo pogosto, da si kupite (če si še niste) dober nedrček, ki bo vaše prsi podprl in postavil na pravo mesto ter morda tudi malo zmanjšal, kar vas bo rešilo pri fitih bluzic in topov.

Drugo je, da izbirajte oblačila, ki so poudarjena preko bokov in zadnjice, to je imajo všitke, drapiranja, žepe, zadrge in podobno. Posebno vas svetujem drapirane obleke in krila, ki ustvarijo boke, ker so obleke zgoraj drapirane, pa je običajno dovolj prostora tudi za večje prsi. Nekaj fotk spodaj.

Tretje pa je, da ne obupujte nad oblačili, ampak izberite model, ki vam je približno prav preko bokov in pasu, šivilja pa naj poskrbi za preširoke dele. Morate se sprijazniti s tem, da ste preko določenih delov telesa res vitki, konfekcijo pa izdelujejo po nekih standardnih merah, ki ne ustrezajo prav vsem. Zelo ozke modele sicer načeloma najdete v Zari in pri italijanskih blagovnih znamkah, a kar ne “štima”, naj le popravi šivilja.

Spodaj pa nekaj navdiha, kako boste ustvarili in poudarili svoje boke in tako pokazali krasno, vitko in fit postavo! Poglejte si še stil Amal Clooney, ki ima noro ozke boke in vitke noge, pa je vedno videti popolno in ženstveno. Res je mlajša od vas, a opravlja zahtevno službo, zaradi katere mora biti oblečena hkrati modno in urejeno – kot naročeno za vaš navdih!

lp,lenka

Boki Boki-0 Boki-1 Boki-2Amal_Cloney_1 Amal_Cloney_2 Amal_Cloney_3 Amal_Cloney_4

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*