Formalni videz in nekaj let manj

“Višina 165 cm, 50 kg, srednje dolgi temno rjavi lasje, starost blizu 40, počutje nekaj let manj……

Nujno iščem primeren zgornji del za k modri čipkasti obleki, imela bi jo za formalne priložnosti, nujno pa potrebujem kombinacije za zeleno-črn blazer oz. jakno, vključno z nakitom oz. morebitnimi dodatki. Nekako ne vidim drugega kot črno srajco ali majico pod blazerjem in črno barvo hlač … Hvala za vaš trud in odgovor, vaša spletna stran je absolutno top!!!”

Outfit_1 Outfit_2
Pozdravljena!

Oba kosa sta zelo lepa in primerna za vse priložnosti, še posebej formalne.

K modri čipkasti obleki predlagam, da poiščeš zelo lepo izdelano jakno oziroma jopico v stilu Chanela. Preko obleke ali preko obleke in jopice si lahko nadeneš lep trenč plašč. Pri jopici išči kakšno kombinacijo z modro barvo – čisto modro, modro-belo, črno-modro, bež-modro itd., trenč pa je lahko tudi bež, šampanj, črne, modre ali celo rdeče barve.

Obutev prilagodi jakni – če je ta modra ali v naravnih tonih, si izberi nude salonarje, če je jakna ali plašč črn, pa lahko tudi črne. Če si bolj drzna, pa si lahko omisliš tudi vzorčaste salonarje, na primer potiskane z rožicami. Namesto salonarjev si lahko omisliš tudi čedne sandalce na trakce, ki so letos zelo modni, še posebno lepi bi bili v metalnem materialu. Te lahko izbereš tudi zato, da malo pomladiš tvoj outfit.

Spodaj nekaj fotk, obe jakni sta od Marks&Spencerja, obutev lahko kupiš na ASOS-u, ampak podobne modele najdeš tudi v trgovinah v Sloveniji.

MS-jakna-1 MS-jakna-2ASOS-1 ASOS-2 ASOS-3 ASOS-4Zdaj pa še k jakni, ki je res zelo lepa. Drži, da je barvno precej zahtevna za kombiniranje. Zraven praktično lahko nosiš črno in kameljo barvo. Predlagam, da se ne obremenjuješ z barvo, ampak se osredotočiš raje na kroj. Če boš zraven nosila hlače in majico ali puli, bo to čisto ok kombinacija. Super pa zna biti, če si boš namesto klasičnih kosov omislila res lepo in zanimivo krojene hlače, fin svilen top, še raje pa čedno obleko ali celo kombinezon črne barve.  Izbiraj res dobre kroje in kakovostne materiale.

Pri nakitu predlagam, da se odločiš za kos, ki sledi vzorcu jakne, kot so na primer spodnji uhani Outfit. si. Druga možnost pa je, da posežeš po lepi zlati uri.

Outfit-si-3Veliko uspeha in veselja pri kombiniranju!

lp,l

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*