Rožaste pajkice na poroko

“Živjo!

Po priporočilu prijateljice se obračam na vas. Stara sem 27 let, visoka 1,67 m in imam 56 kg, daljše svetlejše lase, rahlo rjavo polt.

Kot gostja na bratovi diskretni poroki, ki bo predvsem v krogu družine, brez velikega pompa, bi rada bila elegantna, a ne izstopajoča.

Prosim, pomagajte mi s kakšnimi dobrimi idejami (oblekca in ostali dodatki) glede na mojo postavo. Imam umazano bele legice z vrtnicami, kako jih skombinirati? Ali so le-te primerne za poroko?

Hvala za nasvete.! :-)”

Pozdravljena,

vzorčaste legice so trenutno zelo in, prav tako se jih da tudi super skombinirati. Moja prva izbira kot oblačilo za na poroko sicer ne bi bile, a če dobro razmislim, bi morda vseeno šlo.

Na pajkice obleči daljšo, lahkotno in prosojno tuniko, ki jo kombiniraj z razkošnim nakitom oz. bolje rečeno bižujem. Obvezno obuj čedne in nevtralne petke, sicer bo outfit preveč preprost in vsakdanji.

Rozaste_Pajkice Rozaste_Pajkice_2Drugi outfit je res fantastičen in primeren tudi za intimno poroko, le veliko torbico zamenjaj z manjšo pisemsko.

Pa še dve zamisli, kako tvoje pajkice ponositi za vsak dan:

Rozaste_Pajkice_1 Rozaste_Pajkice_3Če se vseeno ne odločiš za pajkice, bi ti predlagala, da izbereš en dober kombinezon. Zanj si dovolj visoka in postavna, je pa dobra in stajliš alternativa obleki. Obuješ prav tako sandale s peto, za vsak dan pa tudi nizke gladiatorke. Preko si ogrneš blejzer.

Kombinezon_Little_MistressKombinezon_Little_Mistress_1
Sporoči, kako se ti zdi! 🙂

lp,lenka

____
Foto: Pintrest, Little Mistress

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Rožaste pajkice na poroko komentirano: 1x

  1. Ninčy pravi:

    meni so všeč pajkice zelo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*