Sladka Little Mistress

Ljubljana, 10. april 2014: V Nakupovalni hiši Ikona na Mestnem trgu 24 so v četrtek zvečer predstavili novo blagovno znamko oblačil Little Mistress.

Londonska Little Mistress je bila že dve leti zapored razglašena za najbolj perspektivno mlado britansko blagovno znamko.

26Ikona_Little_Mistress_7_Zlata_Okugic

Little Mistress je na več kot 1000 prodajnih mestih po vsem svetu in po uspehu na spletu prepoznavna predvsem po svojih značilnih večernih oblekah in oblekah, ki vas popeljejo iz dneva v noč. Obleke Little Mistress zaznamujejo razkošne teksture, bogati detajli in kroji, ki ustvarijo lepo postavo; vse to po izjemno konkurenčnih cenah.

V Nakupovalni hiši Ikona se je predstavila tudi linija Paper Dolls, namenjena poslovni ženski do 35. leta, ki želi lepo oblikovano postavo in funkcionalna oblačila, primerna za delo in zabavo.

27Ikona_Little_Mistress_6_Zlata_Okugic

Živahno otvoritev so popestrile slastne čokoladice Lucifer in ličenje s kozmetiko Kardashian Beauty ter  poslikavo nohtov The New Black. V dogodku so uživali tudi znani obrazi, med drugim uspešna slovenska manekenka Zlata Okugić, ki je tudi sama skočila v kombinezon Little Mistress.

7Ikona_Little_Mistress_1_Luciferka

2Ikona_Little_Mistress_8_make_up_artistka_Mirela_Brkic 6Ikona_Little_Mistress_10_poslikava_nohtov_tudi_za_male   9Ikona_Little_Mistress_4_Nina_stajer_Gordana_Sredojevic_Goga  

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*