Čevlji k modri obleki

“Živijo,
čez dva tedna se odpravljam na sestrin maturantski ples. Kupila sem si temno modro obleko, sedaj pa imam malce problemov s tem, kakšne čevlje naj kombiniram zraven … Ne bi imela črnih, ker se mi zdi, da je to že malce “zlajnana” kombinacija, pa me zanima, kakšna barva se lahko še kombinira zaven? Pošiljam tudi sliko obleke, da vam bo lažje. Res se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam! 🙂 “

obleka

Pozdravljena,

hvala za vprašanje, danes sem se končno uspela lotiti odgovora. Se opravičujem, običajno sem hitrejša, a tile dnevi so zelo zasedeni in polni.

Pravzaprav imate prav: črna in temno modra sta se začeli skupaj nositi že pred časom, a zdaj je to že tolikokrat videna kombinacija, da so jo verjetno končno usvojili vsi in ne požame več splošnega začudenja.

Če ti torej ni za to kombinacijo, čeprav je povsem solidna, predlagam, da ob modro obleko obuješ čevlje v nevtralni, kožni, t.i. nude barvi. To je zelo stajliš in korektna kombinacija, ki poleg vsega še optično podaljša noge. Seveda obvezno brez hlačnih nogavic ali z nogavicami v kožni barvi.

Če je obleka v bolj mornarskem stilu oz. čistih linij, bi poleg šli tudi srebrni, zlati ali rdeči salonarji. Pa seveda še intenzivno zeleni ali gorčično rumeni – to bi bila že bolj drzna kombinacija, morda manj primerna za maturantski ples.

Zlati_salonarji

Glede na aktualnost modre barve in trenda kopičenja enakih barv od glave do pet, ne zanemari niti možnost modrih salonarjev.

Upam, da pomaga, sicer se še kaj oglasi!

___

Foto: http://blog.divabelle.com

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Čevlji k modri obleki komentirano: 4x

 1. TiNa pravi:

  Najlepša hvala za odgovor. Zadovoljna sem z njim.
  Me še zanima…če bi se nazadnje le odločila za črne čevlje, jih naj kombiniram s črnimi najlonkami ali s kožnimi?

 2. Lenka pravi:

  Živjo, definitivno s kožnimi hlačnimi nogavicami. Čisto nude, nesvetleče, neopazne.

 3. TiNa pravi:

  Super hvala za pomoč.
  Pa še, ko ravno pišem…čez bi imela črn blazer (za zunaj), a se Vam zdi vredu kombinacija? Kaj pa glede nakita? Kaj priporočate (kakšne barve+velikosti)?

 4. lenka pravi:

  Pozdravljena,

  črn blejzer bi bil čisto ok.

  Nakit pa masiven in ob vratu, če bi šlo za ogrlico. Naj vsebuje nekaj temnih in nekaj svetlih tonov, na primer nekaj takega. http://eu.accessorize.com/view/product/eu_catalog/acc_2,acc_2.3/5820601500

  Opcijsko tudi lepe uhane!

  Uživajte!

  lp,lenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*