10 let Orsaya v Sloveniji

Ljubljana, 26. september 2014: Konec septembra je v prenovljeni trgovini Orsay potekalo ekskluzivno modno dogajanje, ki je proslavilo 10-letnico modne znamke Orsay na slovenskem tržišču in predstavilo novo kolekcijo za jesen in zimo 2014-15 z naslovom Benetke.

Dogodek je obiskovalce za kratek čas popeljal po mestu tisočerih pogledov, Benetkah, kjer so se v štirih scenah iz vsakdanjega življenja sodobne ženske zvrstile ključne teme nove kolekcije jesen in zima 2014-15. Potovanje se je začelo s poslovnim videzom, na delovnem mestu. Hlačni kostimi, suknjiči in krila. Klasika s kančkom osebne modne zgodbe. Sledila je ulica, vsakdanja modna brv, kjer se je predstavila »casual« tema s pridihom naravnosti, ki ga prinašajo boemski elementi ter tople barve. Potovanje se je razvilo v pravo zabavo s sproščenim druženjem v temi »party-brunch«. Zapeljive kombinacije so navdihnile in lovile občudujoče poglede – ne le prijateljic. In nazadnje, najljubše žensko opravilo – nakupovanje. V udobnih in praktičnih oblačilih in z radovednim pričakovanjem. Velike torbe so odličen modni dodatek z obilico prostora za nakupe.

Orsay023-OfficeOrsay014-StreetOrsay018-Party-Brunch

Orsay019-ShoppingV vlogah Orsayevih predstavnic večera so se odlično odrezale uspešne dame, ki spretno krmarijo med različnimi vlogami sodobne ženske: Polona Požgan, Hannah Mancini, Milena Kalacun in Jana Koteska. S sproščenim in odkritim pogovorom so ambasadorke navdušile številne obiskovalce, med katerimi so se ljubiteljice mode strinjale, da bodo svoj slog po preizkusu nove kolekcije Benetke zlahka dopolnile.

Orsay054 Orsay059Od odprtja prve trgovine Orsay v Ljubljani je minilo že deset let. Takoj je doživela velik uspeh in tlakovala pot širitvi blagovne znamke ne le v Sloveniji, temveč tudi v sosednjih državah. Danes, leta 2014, je v Sloveniji osem trgovin Orsay. Najdemo jih v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Novem mestu in na Ptuju, kjer na stotine strank dnevno odkriva Orsayevo modo in se navdušuje nad številnimi izdelki sezonskih kolekcij.

Modna zgodba Orsay, ki se je začela že leta 1975 v Nemčiji,  z današnjim dogodkom še ne končuje praznovanja jubilejne obletnice. Praznovali jo bodo tudi s svojimi kupci v Sloveniji, ki jim bodo do konca leta ponujali čudovita presenečenja.

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*