Džins jakna za jesen

“Pozdravljeni,

pred kratkim sem si kupila ozko, kratko, telirano jeans jakno v temnejši barvi, malenkost sprano na svetlo rjavo.

Jakna mi je bila zelo všeč, zdaj, ko jo imam doma, pa je nikakor ne znam skombinirati. Na jeans hlače se mi zdi da ne gre (ta kombinacija je preživeta, kajne?). Najbrž bi jo lahko imela tudi na kaj bolj elegantnega, a nikakor ne dobim nobene ideje.

Sem 30-letna suhica, svetlih las, nosim vse živo, od elegantnega, poslovnega do ležernega.

Mi lahko pomagate?”

Pozdravljena!

Kupila si torej temno modro džins jakno, ki je sprana na rjavo. Moram reči, da je džins je zelo moderen, sploh v kombinaciji džins na džins, a ne v teh tonih. Bolj aktualen je svetel, spran, strgan moder in siv ali črn džins, za kombinacije džins na džins pa je značilno, da zgornji in spodnji del nista komplet med sabo. Običajno gre tako ali tako za džins srajco in ozke kavbojke, ne toliko za jakne.

Če želiš torej tvojo novo jakno modno pokombinirati, je to kar zahtevna naloga.

Jaz vidim dve rešitvi, ki bosta stajliš in uporabni. Lahko jo nosiš na svetlejše, pudraste ali umazano bele tone, pri čemer izberi zelo romantičen spodnji del, na primer dolgo valovito krilo ali maksi obleko – ali pa vsaj bele kavbojke s pudrasto roza topom in jahalnimi škornji rjave barve. Ker je že jakna krojena po telesu, naj bo top bolj ohlapen ali v stilu kombineže, kavbojke pa obvezno ozke.
Dzins_jakna_1Lahko pa jo nosiš na zelo modne 7/8 hlače – oprijete ali širše in spodaj zavihane v naravnih barvah (od bež do rjaste in svetlo rjave). Pod jakno oblečeš belo  srajco, ki jo spredaj lahko le do polovice zabašeš za pas: to je trenutna modna pika na i. Zraven spada rjav pas v hlače in dobri čevlji – lahko celo športni copati, če bodo v pravih barvah.

Stilska nadgradnja vseh kombinacij pa bodo zavihani rokavi na jakni – za lepoto je treba v jutranjem mrazu tudi malo potrpeti. 😉 Spodaj še nekaj fotk oprav, na katere bi z lahkoto kombinirala tvojo jakno.

Dzins_jakna_2 Dzins_jakna_3 Dzins_jakna_4____
Foto: saudibeautyblog.com, pinterest.com, askmamaz.com, polywore.com

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*