Sanje vsake neveste: obleka Maggie Sottero

“Pozdravljeni, septembra bom imela poroko!! Obleko že imam. Vprašanje je samo: ”Kaj kombinirati zraven, kaj pristoji k obleki in kaj bi bilo preveč?”

Ker ste mi enkrat že pomagali z maturantsko obleko, upam, da mi boste tudi tokrat prikočili na pomoč.

Lep pozdrav in najlepša hvala!”

Obleka_Maggie-Sottero-Marion Obleka_Maggie-Sottero-Marion_01

Pozdravljena,

čestitke za zaroko in poroko! Me veseli, da si bila zadovoljna z našim nasvetom za maturantski ples in da se ponovno obračaš na Fashionista.si.

Obleka, ki si jo izbrala, je res lepa in zelo znane in priljubljene znamke, o kateri sanja marsikatera nevesta. Obleka je hkrati preprosta, elegantna in tudi bogata. Tvoje vprašanje, kaj je primerno in kaj preveč, je na mestu!

Predlagam, da obleke ne dopolnjuješ praktično z ničemer. Izberi lepe sandalce v beli ali srebrni barvi, lahko pa tudi bele salonarje, morda okrašene s srebrnimi dodatki. Čevlji izpod obleke tako praktično ne bodo vidni.

Cevlji_1Cevlji_2

Priporočam, da poleg obleke daš poudarek na lase, ki jih lahko okrasiš z bleščečimi zaponkami, okrasjem in podobno. Če se boš odločila za figo, jo okrasi s svetlečim glavničkom. To bo tudi lepa paralela na korzet vezanemu zadnjemu delu.

Porocno_okrasjeKronice so zelo aktualne – ne le za neveste, ampak se pojavljajo tudi sicer. Pred časom je s krono znamke Dolce Gabbana na naslovnici Elle gola kraljevala tudi Severina.

Prav tako je v poročni modi (kot tudi sicer) priljubljen tudi retro stil, zato si morda omisliš poročno tančico, ki bo tudi pri cerkveni poroki (če ta bo) prišla prav, da ti pokrije rame.

Porocna_tancicaSeveda ne skombiniraj vsega, ampak se odloči za eno ali največ dva od teh dodatkov (npr. tančico in glavniček v figi lahko tudi kombiniraš med sabo).

Porocno_okrasje_1

Poročna torbica seveda ni obvezna, sploh ne pri tako glamurozni opravi. Svoje potrebščine raje naloži priči in mami, ki naj se ta dan izkažeta s polnim servisom. 😉 Prav tako naj pri nakitu zaživi poročni prstan, morda ga dopolniš le z zapestnico.

Če bo poroka zgodaj v septembru in bo še vroče, za preko obleke praktično ne potrebuješ ničesar oz. morda tančico za v cerkev. Če pa bo kasneje mesecu, priporočam, da slediš videzu filmske dive (ki tudi same nosijo poročne obleke tvoje znamke) in se oblečeš v kratek krznen bolero. Zraven pa obvezno v figo speti lasje in rdeča šminka!

Uživaj na poroki. Trenutki so nepozabni, a minejo, kot bi mignil, zato užij vsakega posebej!

____
Foto: pinterest.com

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*