Poslikana obleka z izrezom na bokih za poroko

“Visoka sem 166 cm in imam 55 kg. Lase imam dolge in bolj svetlo rjave. Oblačim se precej preprosto, kavbojke ali črne hlače, majice, jopice … Običajno ne nosim pet, le ob posebnih priložnostih.

Poslano oblekico bi imela na poroki, ki bo v avgustu. Zanima pa me, kakšne dodatke bi mi priporočili, čevlje, torbico, kakšno jopico oz. blazer?”

Obleka_poroka_1
Pozdravljena!

Odličen izbor obleke. Klasičen kroj, ki pristaja večini postav, tvoji, povsem neproblematični, pa sploh, si nadgradila z zanimivim potiskom, ki spominja na slikarske poslikave, kar je zelo aktualno – tako kot izrez na bokih, ki je drzen, a hkrati dovolj zadržan, da je povsem primeren za različne priložnosti.

Prreko take obleke najbolje kombiniraš krajšo in tanko jopico ali pa trenč plašč. Barva zgornjega dela je lahko ali črna ali pa katerakoli barva, ki je v vzorcu na obleki. Da pa bo outfit res dodelan in aktualen, zraven skombiniraj vzorčaste salonarje v podobnem vzorcu. Res jih bo težko najti, a to bi bila res top kombinacija. Zraven pa preprosto črno malo torbico.

Kakšnega posebnega nakita tak močan outfit niti ne potrebuje, morda samo bolj opazen prstan ali verižico z imenom.

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*