Lepotne blogerke v Ikoni

Ljubljana, 11. julij 2014: Nakupovalna hiša Ikona je povabila na dogodek The New  Black in predstavila novi dekorativni kozmetiki The New Black in Kardashian Beauty.

The_New_Black_1The_New_Black_3The New Black je novinec na področju lakov, ki se zaveda, da prava moda prihaja iz ulice. Revolucionarna novost, ki jo prinaša ameriška blagovna znamka, je ta, da ponuja komplete lakov za nohte, s katerimi na preprost in hiter način ustvarite neverjetne efekte. Bleščice in kamenčki, nohti obarvani v ombre tone, slavni Rihannini nohti z dolarskimi bankovci, čipka na nohtih in lak za moške so le del obsežne ponudbe The New Black. Znamka ne spada med tiste, ki sledijo trendom, ampak so njeni lastniki in oblikovalci v samem središču hollywoodskega ustvarjanja, zato The New Black prvi ponuja trende, še preden postanejo mainstream. Vsi izdelki The New Black so izdelani v ZDA  v skladu z veganskimi zapovedmi in brez škodljivih sestavin. Laki so dobro prekrivni in izjemno obstojni.

The_New_Black_4The_New_Black_2Kardashian Beauty je blagovna znamka dekorativne kozmetike, za katero stojijo po lepoti in stilu sloveče sestre Kardashian. Sestre odlikuje popolna polt, vsaka izmed sester pa je poznana po svojem značilnem osebnem stilu ličenja.

Sestre Kardashian so si že dolgo želele deliti svojo ljubezen do lepote in kozmetike s svojimi oboževalkami. Ženskam po vsem svetu želijo ponuditi enako visoko kakovost lepotilnih izdelkov, v kateri uživajo tudi same, a po dostopni ceni. Gre torej za prestižno kolekcijo kozmetike po razumnih cenah. S kozmetiko Kardashian Beauty lahko poustvarite značilne in tako opevane videze deklet. Visoka kakovost izdelkov zagotavlja, da boste vedno videti popolne. Kardashian Beauty pa prinaša tudi insajderske trike in nasvete vseh treh sester in njihovih umetnikov ličenja.

V Ikoni so izjemno ponosni, da so znamki Kardashian Beauty in The New Black, ki sta v ZDA neverjetno priljubljeni,  pripeljali v naš konec Evrope, zato so na dogodek povabili številne slovenske lepotne blogerke. Odziv je bil zelo pozitiven. Ob prisrčni atmosferi so se razvajali tudi s čokoladami Lucifer ter in Palais The Thes.

The_New_Black_5

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*