Predrzno? Priča v črnem?

“Pozdravljeni.

Konec septembra bom priča na poroki. Visoka sem 170 cm in imam približno 66 kg, temno rjave lase, športen tip postave – močnejši zgornji del in mišičaste noge. Oblačim se bolj ležerno – oprijete kavboje. Pete nosim le ob posebnih priložnostih.

Nevesta je izrazila željo po črno beli kombinaciji, v poštev pride seveda tudi kaj drugega. Iščem nekaj, kar bo dalo svečani pridih in se bo podalo moji postavi (trenutno ne vem niti, kaj bi to bilo), lahko tudi hlače. Na spletni strani Asos je sicer kar nekaj zanimivih kombinacij, vendar bi želela oblačilo pomeriti pred nakupom – kaj svetujete za Slovenijo.

Najlepša hvala za pomoč.”

Obleka_za_prico_1
Pozdravljena!

Nevesta se je odločila za stajliš in za Slovenijo morda tudi drzno temo poroke. Lepo od tebe, da spoštuješ njene želje in iščeš primerno opravo.

Obleka na sliki ti lepo pristoji in je zelo nosljiva. Če bi jo želela nositi svatinja na poroki, bi se mi zdela pravzaprav kar dober izbor. Za pričo pa se mi morda ne zdi najbolj primerna. Kombinacija z usnjem je namreč kar drzna, morda malo predrzna za poročne fotke. Povprašaj seveda še nevesto, kaj meni in kako se ji zdi, njeno mnenje je seveda tu najbolj pomembno.

Kroj obleke pa ti zelo pristoji in glede na črno-belo temo poroke bi predlagala, da posežeš po malo bolj elegantni kombinaciji. Znamki, ki ju moraš “sčekirati” sta Dorothy Perkins v Emporiumu in pa Little Mistress v Nakupovalni hiši Ikona. Ne vem sicer zagotovo, kaj imajo zdajle na zalogi, a nekaj predlogov oblek teh dveh znamk s spleta je tu, ti pa preveri, ali je kaj na voljo tudi v trgovinah po Sloveniji.

Obleka_za_prico_2Obleka_za_prico_3Obleka_za_prico_4 Obleka_za_prico_5 Obleka_za_prico_6Pa spotoma se oglasi še v Zari in pomeri tole elegantno lepotico!

Javi, kako se ti zdi in kaj si izbrala! 🙂

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*