Priča v vzorčastem

obleka“Slikico obleke prilagam v priponki. Imam pa sedaj tudi zadolžitev, obvezo – na poroki sem priča nevesti. Poroka bo v stilu rumene barve, če se vam slučajno porodi kaka ideja, kako skombinirati kaj v tem smislu ali pač poiskati dodatke, ki se bodo najbolje podali k obleki? Ali predlagate nakup nove? Vesela bom tudi predloga glede frizure.

Hvala za vašo pomoč in trud.

Lep pozdrav”

Pozdravljena,

obleka je načeloma povsem primerna za poročno pričo. Je lepa in ti lepo pristoji.

Kombiniranje na rumeno ni najbolj preprosto. Teoretično bi lahko poiskala lepe rumene salonarje in jih skombinirala z lepo rumeno torbico, pa bi šlo. Rumena bi se na tak način čisto ujela v tvojo barvno zgodbo. Salonarji naj bodo obvezno na špičko, da bodo sodobni, modni, elegantni, pa še nohe bodo dodatno polepšali. Edina dobra druga opcija so simpatični peeptoe. Pri tej kombinaciji bi tvoj standardni zlat nakit, ki ga zagotovo kaj imaš doma, čisto lepo šel zraven.

Če pa bi rada bolj rumeno usklajeno zgodbo, pa bo res treba zamenjati obleko. Morda povprašaš nevesto, kaj ji je tudi ljubše in koliko je zahtevna. Če se odločiš za novo obleko, bi bila tudi tale prav čedna.

Glede frizure nimam kaj dosti za povedati. Pri tvoji dolžini las ni opcije, naj bo lep paž in lepo ličenje, pa bo!

Javi!

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*