Zadnji letošnji nostalgično-umetniški sejem

Prve jesenske sapice napovedujejo prihod nove modne sezone in kar kličejo po osvežitvi garderobe. Zavod ProstoRož vas v sodelovanju z Vintage Vikendom in Umetniškim sejmom park Tabor z največjim veseljem vabi v park Tabor na zadnji letošnji nostalgično-umetniški sejem v soboto, 30. avgusta, med 10. in 18. uro.

Vintage_Vikend_2014_08 Tokratni sejem bo zaznamoval okrogli jubilej znamke Vintage Vikend, ki je v Slovenji prva zanetila vintage evforijo. Od njihovega prvega nostalgično obarvanega dogodka je namreč minilo natanko pet let. Obletnico bodo proslavili, kot se spodobi; z zabavo in retrospektivno razstavo. Za veselo vzdušje bodo poskrbele vesele zimzelene melodije, obiskovalce pa bodo pockrljali tudi s torto, limonado in šampanjcem.

Dogodek bo ponovno združil slovenske kreativce ter vintage ponudnike in tako poskrbel za kar se da pestro dogajanje.  Obiskovalci bodo lahko brskali med čudovito okrašenimi stojnicami mladih lokalnih ustvarjalcev, ki bodo razstavili svoje unikatne izdelke, jih predstavili mimoidočim in z njimi (in med seboj) delili svoje izkušnje in znanje.
V senci krošenj se bo čas odvrtel nazaj, za kar bo poskrbela pestra ponudba oblačil, nakita ter modnih dodatkov iz druge roke, ki jih bodo na ogled postavili vintage ponudniki: Miss Vandelej / Irina Kysselef / Valking / Kredenca / Vintage Vikend / Vintage sunglasses and frames / Vintage Getaway /  Mellow Moose Station / 1st hand warehouse / EGP / 2nd chance / Stara roba nova raba / Tralala vintage.

Objavljeno v Lifestyle. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*