Olivna srajca

“Živjo, pred kratkim sem si kupila res luštno srajco. Je olivno zelena s črnim usnjenim žepkom. Rada izstopam, a se bojim, da bi šla čez mejo, zato sem se odločila, da vas vprašam za nasvet, mnenje. Bi lahko to srajco nosila z vinsko rdečimi usnjenimi pajkicami? Črne hlače se mi zdijo malce dolgočasne, modre sploh ne pašejo zraven, belih pa ne nosim. :/”

Pozdravljena,

najlažja kombinacija bi dejansko bila s črnimi usnjenimi pajkicami. A šlo bi tudi z dobrim ozkim ali boyfriend jeansom, morda v malo strgani varianti. Tudi tvoje vinsko rdeče usnjene pajkice niso tako napak kombinacija, pod pogojem, da obvezno obuješ črne čevlje, najraje gležnarje bolj robatega videza, in pa da si ustnice namažeš z rdečo šminko, da boš ustvarila stilsko celoto. Torba je lahko zelena ali črna, prav tako tudi vrhnje oblačilo – žal bodo jakne očitno kmalu nuja. 🙁

Za navdih poglej še spodnjo fotko, upam, da pomaga, pri tem pa upoštevaj, da si je dekle na sliki lahko privoščilo še tigrast vzorec, ker njen outfit nima usnja. Oboje (tiger in usnje) pa  bi bilo preveč. Kakšen nakit pa le dodaj!

lp,l

Olivna_srajca____
Foto: cuteandlittle.com

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*