Kaj s čipkasto obleko

“Pozdravljena, Fashionista.si,

 
enkrat sem se že obrnila k vam po nasvet, in bila sem zelo zadovoljna :-). Sedaj bi vas prosila za nasvet, kako kombinirati spodnjo oblekico za svečano priložnost. Obleka je skoraj enaka, le da ima moja kratke rokave. Prosim za nasvet glede čevljev, ličenja, frizurce, nakita, torbice, kaj naj oblečem čez … Celoten outfit? Malce sem pozna … Zadevo pa potrebujem prihodnji vikend. 🙁
 
Prooosiiiim za nasvete …
 
Lep pozdravček.”Obleka_cipkaPozdravljena,preko take obleke, ki je, mimogrede, prav čedna in damska, boš najlažje obleka blejzer. Naj ne bo kratek in krojen po telesu, ampak malo bolj zanimiv – ali moško krojen, da pade malo širše ali pa morda asimetričen. Moško krojene blejzerje običajno najdeš v H&M in tudi pri Topshopu, lepega asimetričnega, ki tudi naredi dobro postavo, pa ima letos npr. tudi Mana. Da ne bo kombinacija preveč pisarniška ali osnovna, ga stilsko dodelaj tako, da si obvezno zavihaš rokave oz. jih potegneš višje po roki, kot vidiš na povezavi.Če razmišljaš o hlačnih nogavicah, na tako obleko pristajajo tako tanke kožne kot tudi tanke, 15-denske črne. Obuješ pa salonarje – ali na špičko ali peeptoe, lahko tudi z odebeljenim podplatom, čeprav ti niso več tako aktualni. Če boš našla salonarje, ki so bolj zanimivi – npr. s kakšnim detajlom, kovinsko obrobo, kombinacijo materialov ipd., toliko bolje.

Torbica je no brainer – mala za v roke. Ali pa celo srednje velika s kratkim ročajem. Zelo klasična, zelo elegantna, zelo modna. Morda kar črna in da se ujema s čevlji – to je zopet modno.

Ličenje predlagam v stilu holivudskih div, enako frizura. Torej popoln make-up, lep puder, lepa polt. Oči rahlo obrobljene, ustnice pa v pravi rdeči barvi. Taki so lahko tudi nohti. Frizura urejena, če imaš dolge lase, speta v lepo figo.

Nek močan nakit pri takem outfitu sploh ni potreben. Zaradi čipke okoli vratu nič. Morda le kak prstan, še najbolj primerna pa bi bila čedna in drobna kovinska ročna ura – tudi te so nazaj!

Uživaj, upam, da moj nasvet pomaga! 🙂

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*