Citypark modno v jesen

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, so na prvem modnem maratonu pripravili kar šest modnih revij, kjer so predstavili najnovejše modne trende za jesen in zimo.

ModeliCitypark se je tako spremenil v pravo modno prestolnico, kjer so smernice prikazali najboljši slovenski manekeni – Matjaž Kumelj, Jure Rugani, Marko Degenek,  Bojan Radusinović, Jan Kozina, Simon Šimek in kar 12 naj hrvaških manekenk. Številne med njimi so tudi obrazi z naslovnic modnih revij, kot na primer Valentina Kuzmić, ki je krasila naslovnico revije Elle in je obraz kozmetične hiše Shiseido. Poskrbljeno pa je bilo tudi za modno revijo za najmlajše, ki je požela velik aplavz. Citypark namreč slovi po svoji bogati ponudbi trgovin za najmlajše.

Modeli_mladiModne revije in popusti pa so privlačili tudi mnoge slovenske estradnike. Nad dogajanjem je bil navdušen tudi slovenski pevec z najdaljšim profesionalnim stažem v Sloveniji, 72-letni Lado Leskovar, ki je dejal: »Modno dogajanje si rad ogledam, saj imam tako trende na dlani. Še iz pomorskih časov ne maram amerikanizacije, so pa name modno močno vplivali sosedje Italijani.« Kdo bi si mislil, da je naš šansonist prvi, ki je v slovenski prostor uvedel modo popularnega “pulija”. Dogodka se je udeležili tudi pevec Omar Naber.
Ekskluzivno modno dogajanje so popestrili tudi fotografi, ki jih je na dogajanje povabilo podjetje Nikon. Ustvarili so modni ´photo shooting´. V času modnega maratona pa je Citypark imel tudi nagradno igro, kjer so se lahko obiskovalci prijavili na brezplačno modno svetovanje z Lorello Flego, srečnik pa si je prislužil nagrado 100 evrov darilnih bonov Desetak za svoj osebni styling.

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*