Dvoboj oblek

“Pozdravljena,
 
spet kličem na pomoč.

V soboto odhajamo na poroko in kot vedno sem se tudi tokrat znašla v zagati, kaj naj oblečem. Sem močnejše postave, večje prsi,  imam 170 cm, kratke rjave lase.
 
V omari imam lepo črno oblekico do kolen Wallis. Obleka ima pri pasu širok bež pas (širši trak), je na eno naramnico in spodaj plisirana. Zraven sem kombinirala črno jopico, črne čevlje s polno peto in bež pisemsko torbico.
 
Ena možnost je, da oblečem to, druga sledi spodaj in k tej se bolj nagibam. Kaj naj kombiniram zraven: čevlji/sandali, barva, kakšna torbica, kaj čez obleko, uh… 100 vprašanj:)
 
 
Lepa hvala za vse nasvete.”

Obleka-poroka-5
Pozdravljena,

po opisu sodeč mi  je všeč tako obleka Wallis kot tudi tale s slikice. Je pa povsem nezahtevna oblekica in kombiniranje bi moralo biti preprosto. Sandale bi odsvetovala, pa ne zaradi drugega, ampak zaradi vremena, napovedano je namreč slabo in hladnejše vreme. Lepi salonarji v črni ali grafitno sivi (kot na fotki) bodo povsem lepi.

Tudi zgoraj boš nujno potrebovala nekaj vsaj malo toplejšega. Tvoja črna jopica, ki si jo običajno nosila k obleki Wallis bo čisto ok. Še lepše pa bo, če najdeš kje sivo jopico s kakšnimi elegantnimi dodatki, ki jo malo popestrijo, npr. s kamenčki, biserčki, bleščicami ipd. Nekaj podobnega kot je od trgovine Next spodaj.

jopica-nextZa zraven poišči podobno torbico, ki bo vse povezala v celoto – npr. manjšo in s kakim okrasjem. Lepa zapestna ura in si pripravljena!

Veliko zabave vsem in sreče mladoporočencema želim!

lp,lenka
 
Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*