Čas je za gležnarje!

“Torej, zaljubila sem se v čevlje na fotki in na nogi so videti res dobro. Zdaj pa problem: kaj naj nosim k temu? Krilo? Hlače? Oboje?! In spet, kakšne barvne kombinacije??? Vi ste edini, ki znate dobro rešiti moje probleme, zato točno vem, na koga se obrniti. Hvala.”

gleznarji
Lep pozdrav!

Temperature so res padle in vse nas že mika jesenska moda. Predlagam, da tele gležnarje nosite na sproščeno krojen jeans (t. i. boyfit jeans), ki je tudi malo krajši in ima običajno zavihane hlačnice, da bodo dobro prišli do izraza. Zgoraj pa uberete pikico bolj formalo pot, da ne bo vse skupaj preveč ležerno – ali dobro krojen suknjič ali lepa bluzica v naravnih tonih (barva bele kave, gorčična, temno vijola, sivkasta, lahko tudi kačast ali tigrast vzorec). Boyfriend kavbojke so pogosto namenoma natrgane, dobijo pa se tudi take, ki niso, na primer pri GAP-u (oni jih imenujejo girlfriend jeans).

Druga, in to zelo lepa možnost pa je, da jih obujete na ozko krilo dolžine malo čez kolena in kombinirate s pletenim puloverjem ali bluzico, kakršno opisujem zgoraj. Ali pa celo na zelo modno kombinacijo s topom in suknjičem brez rokavov oz. strukturiranim brezrokavnikom! Lepa krila in brezrokavnike v tem stilu sem ravno ta teden videla v Topshopu v Emporiumu. Pri barvah in vzorcih kril se zgledujte po stilu 70. let (npr. angleški vzorci ipd.), fenomenalno pa bi bilo tudi usnjeno krilo.

Nekaj slikic za lažjo predstavo:

boyfriend jeans
krilo-topshop-1krilo-topshop-2brezrokavnik-topshopPrijetno kombiniranje želim!

lp,l
____
Foto: pinterest.com, topshop.co.uk

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*