Črno-srebrna kombinacija – kdaj je preveč?

“Stara sem 27 let, visoka 160 cm in imam 58 kg. Imam dolge svetlo rjave lase in rjave oči.

Oktobra sem povabljena na poroko in kupila sem si to črno oblekco. Sedaj pa me zanima, kako bi jo lahko poživila. Rada bi kombinirala s srebrno barvo, mogoče kakšen pasek oz. kakšno vpadljivo ogrlico. Imela bi tudi srebrne čevlje in srebrno torbico… Ali bi bilo to že preveč kičasto? Kaj pa za čez? Ali bi lahko imela kakšno jopico, sem bolj zmrzljive sorte. 🙂 Drugače bom imela oblečen tudi črn plašček, samo me skrbi da me bo med večerjo zeblo. Pa če imate kakšno idejo za frizuro se tudi priporočam.

Hvala za pomoč.”

Obleka-poroka-6 Obleka-poroka-7-cevljiPozdravljena,

obleka je lepa in ker gre za jesensko poroko, tudi črna barva ne bo tako problematična. Vsekakor pa priporočam, da srebrna barva ostane v mejah normale. Čevlji so super, zelo lep model in tudi lepo bodo poživili kombinacijo. Obvezno obuj hlačne nogavice kožne barve, črne niso ustrezne ne po protokolu in še vse skupaj bi bilo preveč temačno. Predlagam pa, da pri srebrni ostaneš pri največ dveh kosih plus nakit. To pomeni, da si omisli ali srebrno torbico ali srebrn pas, nikakor pa ne obojega. Če si za srebrn pas, ga lahko izbereš v obliki verižice, kar je sedaj zelo aktualno. Priporočam tudi kombinacijo usnja in kovine. Vse spodnje pasove najdeš na ASOS-u.

pas-asos-1pas-asos-2pas-asos-3Torbica pa je v tem primeru lahko bolj bogata črna (npr. z resicami, ki so strašno moderne, v svilnatem, žametnem ali plišastem otipu).

Pri tako opaznem pasu ogrlice ne potrebuješ, lepi pa bi bili masivni uhani ali pa opazna zapestnica in/ali ura. Če pa izberep bolj skromen pasek v črni barvi, pa si le omisli nekaj posebnega okoli vratu.

Ke rte rado zebe, si lahko nadeneš preprosto črno jopico s 3/4 rokavi – pas lahko zapneš tudi preko nje, to naredi tudi lepo linijo! Jopica je lahko zadaj kombinirana s čipko za lažji in bolj poseben videz. Ali pa izbereš kaj v zabrisanem črno-belem vzorcu.

Za idejo za frizuro pa jaz v tem primeru navijam za klasično in urejeno figo, speto nizko spodaj ali pa za visok in lepo počesan čop. Nekaj v čistih in klasičnih linijah, skratka.

Javi, kako se ti zdi!

lp,lenka

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*