Nostalgija odhaja

Minula sobota ni bila prav ni prijetna, popolnoma drugačna kot tista v začetku meseca, ko so obiskovalci parka Tabor uživali v zaključku nostalgičnih sobot. 
Vintage Vikend
Modni sejem oblek in dodatkov iz druge roke, ki ga skupaj pripravljata Vintage Vikend in Zavod ProstoRož, je celo poletje enkrat mesečno v umirjenem in zasanjanem ritmu pozabaval park Tabor. Sprehajalci so ob ponudbi na stojnicah obujali spomine, marsikateri kos, ki je iskal novega lastnika, pa je postal del čisto nove, sveže garderobe. Mladi in mladi po srcu so ob srkanju Cockte ali sveže iztisnjene limonade z meto, ki so jo kar pod krošnjami pripravljala dekleta iz Hengarnice Brooklyn, prečesavali stojnice kar sedmih ponudnikov in iskali točno tisti poseben, kos, ki bo prav in všeč samo njim. 
Vintage Vikend
Nakupovanje "iz druge roke", pravita organizatorki dogodka, Nina Štajner in Tjaša Gračner, prinaša čisto posebno doživetje, saj je kot iskanje majhnih zakladov v množici stvari. Včasih ne obrodi sadov, ko pa najdeš kos, ki ti je všeč, veš, da nihče drug ne bo imel enakega.

Vintage Vikend

To dobro vedo tudi zmagovalke Poletnega vintage izziva, Jelena, Klara in Teja, ki so svoje najljubše vintage kose fotografirale, objavile in si priborile lepe, nostalgično obarvane nagrade. Za piko na i so poskrbele Vixen Bomb Gang, Irina in Verena, ki so obiskovalke naličile in sfrizirale v slogu filmskih div iz preteklosti. Nostalgične sobote se za letos poslavljajo. V štirih mesecih je park gostil vse ponudnike tovrstne mode iz prestolnice in okolice in v svoje zavetje privabil ljudi vseh starosti, ki jih je združila ljubezen do bližnje preteklosti, ter zavest o pomenu ponovne uporabe oblek in predmetov.

Vintage Vikend
Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*