Nike Air Pegasus praznuje že 30 let!

V zadnjih treh desetletjih se je Nike Air Pegasus iz leta v leto razvijal in postal zaupanja vredna opora pri teku. Je čevelj, ki ves čas izpolnjuje potrebe tekača in si tako zasluži njegovo neomajno zvestobo. Pri 30-ih je Nikejev klasičen tekaški čevelj lažji, udobnejši in boljši kot kdajkoli. Novi Air Pegasus +30 zdaj gradi na svoji prepričljivi dediščini s sodobno tehnologijo v doslej najlažji izvedbi.

Tekaški copat Nike
Že 30 let ta čevelj predstavlja vodilni tekaški artikel, pri uporabnikih priljubljen predvsem zaradi blazinjenja Nike Zoom, dobrega prileganja in nizke teže. Model Pegasus se je sčasoma razvijal, vendar je vseeno ostal zvest svojim koreninam in ves čas zagotavljal lastnosti, ki jih tekači od njega pričakujejo. Glavne izboljšave se osredotočajo na tri področja prileganja: prednji del stopala, srednji del stopala in peta. Strateško nameščeni brezšivni prekrivni deli zagotavljajo prav tako brezšivno notranjost in izredno lahkoten občutek. Okoljsko sprejemljivejša guma v narebrenem zunanjem delu podplata je dolgo obstojna in zagotavlja odličen oprijem na vseh vrstah podlage. 

Mreža, ki jo je Nike oblikoval, nudi ciljno podporo in zračnost, enota Nike Zoom v peti pa prožno, odzivno blazinjenje. Notranji del pete se varno ovije okrog zadnjega dela stopala. Model copata Pegasus je že dolgo znan po varnem prileganju. Nike Air Pegasus+ 30 uporablja vložek Fitsole, ki pomaga prilagoditi obliko stopala.

Mo Farah tekaški copati Nike

"Pegasus je eden mojih najljubših čevljev," pravi svetovni prvak na dolge proge Mo Farah, ki že večino svoje kariere trenira v čevljih Nike Air Pegasus. "Zelo pomembno je imeti trening čevlje, ki so zelo dobro blazinjeni, čim lažji, vendar ti dajejo vso podporo, ki jo potrebuješ."

 

Mladi tekači

Po 30-ih letih ima Pegasus za seboj že milijone kilometrov. Nike Air Pegasus+ 30 pa daje krila novi generaciji na novi poti! Tudi mladi in obetavni slovenski tekači Blaž Grad, Vid Tršan in Žan Rudolf pri svojih treningih uporabljajo Nike Air Pegasus+ 30, saj se zavedajo, kako zelo je za uspešne rezultate pomemben kakovosten tekaški čevelj.

 

Nike Air Pegasus+ 30 je na voljo na nike.com ter v boljših športnih prodajalnah.   

 

 

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*