Fashionista.si s prijateljicami vabi na pomladne trende!

Kot veste, na Fashionista.si veliko pišemo o trendih. A bolj kot to, da sezonske modne trende naštejemo, popredalčkamo, opredelimo in zapovemo, se osredotočamo na individualno žensko, njene želje, potrebe, postavo in pričakovanja. Trende usvojimo, razložimo in po potrebi uporabimo tako, da zaživita lepota in stil tistih, ki nas spremljate.

Na vsake toliko, na primer ob začetku sezone, kar je, hm, ZDAJ (!), pa je pametno, da si vzamemo trenutek in premislimo, v katero smer piha modni veter, kaj se bo nosilo in kako kombiniralo, da ne bomo na prvem modnem sprehodu trobile v napačen rog.

Tu so pobudo prevzele prijateljice pri Tae Morei, ki sredi marca v Ljubljani organizira seminar Bodite modne v skladu z vašo postavo – pomlad 2015! Prijavite se, udeležite se, skupaj se bomo kaj novega naučile in sveže vstopile v pomlad.

Vabilo_Tae_MoreiNa seminarju z veseljem sodeluje naša sestrska spletna trgovina Outfit.si, kjer se lahko oskrbite z zanimivim, trendovskim in sodobnim nakitom Outfit.si, pri Fashionista.si pa vam ga vedno z veseljem pomagamo vkomponirati v vaš stil in vašo opravo! Outfit.si na seminarju udeleženkam podarja tri lepe nagrade: tri kose nakita Outfit.si!

Vabilo_Tae_Morei_Outfit_siLani smo se na seminarju res zabavale, letos s predstavitvijo nakita Outfit.si še sami dodajamo piko na i, zato vas vabim k prijavi! In upam, da se vidimo!

Lep pozdrav,lenka

Objavljeno v Trendi. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*