Nova trgovina Dorothy Perkins v Planetu Tuš Koper

Magistrat International je v Planetu Tuš Koper odprl drugo trgovino Dorothy Perkins  v Sloveniji.

Dorothy Perkins je britanska blagovna znamka  ženskih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Nudi oblačila v velikostnem razponu od  34 do 50 in po ugodnih cenah.
Navdih črpa iz londonske modne scene, ponuja oblačila za vse priložnosti od poslovnih, glamuroznih do oblačil za prosti čas. Kolekcije prihajajo v trgovino tedensko.
Znamka slovi predvsem po  inovativnih potiskih , krojih in  veliki izbiri oblek.

dp3Nekaj o zgodovini: Dorothy Perkins ima več kot 100 letno tradicijo in spada v korporacijo Arcadia Group Ltd., ima v lasti tudi znamke Topshop, Wallis, Topman, Miss Selfridge in druge. Leta 2002 je postal lastnik Arcadie sir Philip Green. Danes ima več kot  2500 trgovin v Veliki Bitaniji  in več kot 500 trgovin v  različnih državah sveta. O mednarodnem slovesu priča tudi nagrada sira Phila z nazivom International Retailer Award, ki jo je na vsakoletnem zborovanju National Retailer Federation v New Yourku prejel januarja 2011.

dp1Za sezono jesen-zima 2014 je Dorothy Perkins pripravila po eni strani strani preproste in čiste linije, na drugi strani pa različne sestavljene barvne kombinacije – od pastelnih odtenkov do različnih odtenkov sive, ki prevladuje to sezono.  Poleg sive pa se v jesensko sezono prenašajo tudi  barve pastelov.

dp2Pri toplejših oblačilih prevladujejo  debelejši materiali v mešanici tekstur. S plašči boste nedvomno naredili vtis, vendar pa je kos oblačila , ki ga preprosto morate imeti v svoji garderobi parka, ki jo krasi ovratnik iz krzna in jo lahko kombinirate z različnimi oblačili.
Ključ do modnega videza je plastenje oblačil iz različnih materialov, umetno usnje, čipka, perje, bleščice … Obvezen modni kos v vaši garderobni omari to sezono pa je tudi obleka, ki jo lahko kombinirate na različne načine.

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*