Bi migali – ali raje izberete perilo za oblikovanje postave?

Triumph je za vse lenobe in lenobice pripravil pomladansko izvedbo kolekcije za oblikovanje postave – kolekcijo shape sensation z linijama light in amazing sensation.

Perilo za oblikovanje postave Triumph

Poletna serija je izdelana iz mehkih mikro vlaken, ki vsebujejo mikrokapsule aloe vere, zato koža ohranja elastičnost. Vlažilne lastnosti aloe vere trajajo tudi do 100 pranj. Izdelki serije nudijo srednji učinek oblikovanja in zagotavljajo še bolj optimalno oblikovanje postave. Izjemno gladka vlakna preprečujejo vrezovanje in s tem omogočajo gladke prehode v predelu zadnjice in bokov.

Za amazing sensation pa je značilna kombinacija materialov v obliki brušenega diamanta. Značilnost materiala je kombinacija prosojnih in kompaktnejših materialov, čistost modnih, lasersko rezanih robov. Hlačke in podkrilo imajo široke pasove, ki zagotavljajo udobje pri nošenju in ponujajo retro izgled. Push-up nedrček whu in poseben kroj bodija BS, ki se konča pod prsmi, omogoča enkratno kombinacijo teh dveh krojev: bodi brez nedrčka oblikuje predel trebuha in bokov in omogoča nošenje nedrčkov različnih krojev.  Ena izmed možnosti je tudi push-up nedrček, ki oblikuje razkošen dekolte ali drug nedrček po želji.

Perilo za oblikovanje postave Triumph
Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

*