Rdeče

“Živjo!

Za praznovanje rojstnega dne (ne mojega) sem kupila oprijeto rdečo obleko (podobna levi sliki samo, da ima v izrez in je spodaj čisto oprijeta – ni nagubana). Zraven pa ne vem, kaj bi obula in kakšen nakit/pričesko bi imela. Za obutev je malo težje, saj sem visoka 180 cm. Zelo prav bi mi prišla vaša pomoč.

Lp.”

Rdeca_oblekaPozdravljena!

Obleka je sama po sebi povsem dovolj vpadljiva, da zraven nujno kombiniraš nekaj povsem preprostega, diskretnega in damskega. Če bo vreme še držalo toplih 10 stopinj, obuj salonarje v nevtralni, kožni (nude) barvi, ki podaljšajo tvoje noge in so zelo elegantna kombinacija. Preko obleci plašč kamelje barve, lahko pa je tudi črn in morda prepasan s pasom z zlato zaponko. Lahko pa se seveda odločiš za varno klasiko in obuješ črne salonarje, oblečeš črn plašč in vzameš črno torbico. Najbolj modna bi bila velika pisemska (oversized clutch).

Če vreme ne bo zdržalo in nas zopet zamede napovedan sneg, obuj malo bolj fine črne škornje, črn plašč in vzemi črno torbico.

V vsakem primeru zraven spadajo hlačne nogavice kožne barve, lahko na primer 20-denske, da ne bodo prehladne.

Outfit dopolni z nakitom, lahko je masivna ogrlica, ki se zaradi oblike lepo poda k V-izrezu, lahko je verižica z obeskom (npr. s srčkom ali s tvojim imenom) ali pa viseči uhani. Lase (dolge ali kratke) si počeši na eno stran, da en uhan res pride do izraza. Če boš imela nude salonarje, izberi uhane v enaki barvi. Če boš v črnih čevljih, se odloči za črne. Za piko na i naj bo šminka nude, oči pa poudarjene, pa si!

outfit-si-ogrlica-142OG003a outfit-si-ogrlica-142OG027a

Frizura_lasje_pocesani_na_eno_stran_2Frizura_lasje_pocesani_na_eno_stran_1____
Foto: Outfit.si, Pophaircuts.com, Longhairstylesandcuts.com

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*