Mala črna za zabavo

“Sem poslovna ženska, ki se približuje tridesetim letom. Visoka sem 171 cm in tehtam 64 kg. Imam postavo “hruške” z močnejšimi mečami in gležnji. Obutev nosim št. 42.

Doma imam že tri črne obleke, ki so praktično nove (oblečene enkrat ali nikoli). Črne barve sicer ne nosim, ampak imam rajši kaj bolj živahnega. Ciklamna obleka pa mi je všeč in bi si jo mogoče kupila.

Zanima me, kaj predlagate, kakšne kombinacije. Slavje – rojstnodnevna obletnica (ne moja) bo novembra.”

obleka-1 obleka-2 obleka-3 obleka-4Pozdravljena,

vse obleke so zelo lepe. Prva in tretja mi morda delujeta kanček preveč formalno in predvsem pisarniško. Če gre za bolj sproščeno zabavo, definitivno predlagam drugo črno obleko ali zadnjo vijolično. Tudi če se odločiš za katero drugo črno, je ok, pazi le na stajling – strogo krojena jakna poleg odpade, ker bi videti, kot da si še vedno v službi.

Druga obleka ima ravno pravo dolžino rokavov, da ti ni treba skrbeti ne za jopico ne za jakno, ampak si lahko preko ogrneš samo plašč in obuješ hude čevlje. Od nakita bi poleg predlagala uhane, dolžina rokavov pa je idealna tudi za zapestnico in lepo manikuro. Nekaj predlogov Outfit.si spodaj. Zabavna torbica (te so trenutno najbolj vroče) torbica in si!

uhani-142uh003
uhani-142uh020 zapestnica-142za007

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*