Mala črna čipkasta na poroko

“Ker grem maja na poroko, me zanima, kaj naj kombiniram k črni obleki? Obleka je oprijeta, brez rokavov, zgoraj ima čipko, sega pa malo nad koleni. Mislila sem rdeč kratek blazer, rdeče čevlje in malo črno torbico?”

Pozdravljena!

Slikice obleke sicer žal nimam, a mislim, da si jo dovolj dobro predstavljam. Moram pa žal reči, da nekako ne priporočam kombinacije, ki si si jo zamislila. Rdeče-črna kombinacija je že tako zelo močna, če dodamo zraven še čipke, pa zna izpasti res preveč gotsko in vampirsko – še sploh za mesec maj, ko smo vsi veseli sonca in pomladnih temperatur.

Priporočam, da obdržiš črno čipkasto obleko, a preko oblečeš lahek pomladanski plašček, lahko v stilu trenča in morda naravne barve (recimo bež). Obuj pa si salonarje v črni ali kožni (nude) barvi, ki bodo podaljšali tvoje noge, outfit pa naredili bolj svež in poroki in pomladi primeren. Izbira torbice pa je super. Nadeni si fino in ozko zlato zapestnico ali ročno uro, pa boš zelo lepa! Spodaj nekaj fotk za lažjo predstavo in opozorilo: pri ličenju in pričeski se NIKAR ne zgleduj po drugem in tretjem dekletu, prva pa je cela top! 😀

Obleka_8 Obleka_9 Obleka_10

Rdeče-črno kombinacijo prihrani raje za kako novoletno praznovanje ali pa valentinovo s tvojim dragim!

Pa brez zamere, pozdravi, lenka

____
Foto: themodernmode.com, logonstyle.com, posh24.com

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Mala črna čipkasta na poroko komentirano: 2x

  1. Pingback: Ank

  2. Pingback: Lenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*