Kratke hlače in škornji

“Želim si kupiti čevlje, ki bi jih lahko kombinirala z rjavimi toni. Ene imam v mislih, vendar ne vem, če so ok za kombinacijo s kratkimi hlačmi. Na sliki so kratke hlače znamke Benneton v rjavi barvi. Zanima me, kako jih nositi in kakšne čevlje obuti zraven. Ali je kombinacija z čevlji na sliki ok?

Prosila bi za mnenje in nasvete!

Hvala, lp!”

Skornji OutfitPozdravljena!

Kratke hlače in škornji so bile še nekaj let nazaj nepredstavljiva kombinacija, danes pa niso nič več kaj ekstra oprava. Tvoje hlače so malo daljše od sicer modnih krajših kratkih hlač. Če imaš možnost in dovolj dobre noge, da jih skrajšaš kake tri centimetre, ne bo prav nič narobe. Potem jih lahko nosiš na ohlapen in ležeren pulover, nekako takole:

Kratke_hlace_1Kar se tiče obutve, se mi oboji škornji zdijo enako primerni, da jih kombiniraš. Morda bi še predlagala, da v škornje obuješ še zelo debele nogavice ali pa si nadeneš gamaše, da bo le kak centimeter zgornjega roba kukal ven, to je precej topla in aktualna kombinacija.

Bolj pomembno se mi zdi, kaj kombinirati zgoraj! Kratke hlače, nošene s škornji, brez dvoma optično skrajšajo telesno linijo, zato si tega ne smeš privoščiti več nikjer na telesu. Zgornji del mora torej biti v enem kosu in daljših linij: pozabi na razne kratke jopice, bolerote, kratke jakne in podobno. Ob take kratke hlače spadajo le ležerni puloverji ali srajce, lahko spredaj zatlačeni rahlo za pas, preko pa prav tako širše krojena parka, morda kar asimetrična. Še posebno zato, ker v kratkih hlačah pozimi kažeš relativno veliko. To pomeni, da moraš zgoraj imeti nekaj, kar je manj izzivalno oz. seksi, da ne bo preveč drzna in zato cenena kombinacija.

Spodaj nekaj fotk za navdih!

Kratke_hlace_2 Kratke_hlace_3 Kratke_hlace_4Upam, da so ti nasveti všeč in se ti zdijo uporabni!

lp,lenka
____
Foto: lenapenteado.com, gloria-agostina.com, stepsofstyle.files.wordpress.com, cloud.collegefashion.net

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*