Črno-modra kombinacija

“Sem 22 letnica s casual stilom. Visoka sem 174 cm in sem zelo vitke postave, rjavolaska, svetle polti. Najrajši nosim kavbojke in zraven kakšne zanimive majčke/srajčke.

Potrebujem outfit za poroko. Kupila sem si čipkasto oblekico, dolžina je malo nad koleni, dokaj odprt hrbet. Vem, da je bilo že kar nekaj govora glede teh črnih oblekic, ampak sama sem si že nekoliko zamislila celoten outfit, sem pa sedaj v dilemi, kako bo vse skupaj izpadlo. V mislih sem imela zraven  (obožujem modro in načeloma nisem ljubiteljica črne barve) modre petke, modra verižica, mogoče še bel blazer povrhu, saj je poroka marca in še ne bo tako zelo toplo. Načeloma zaradi svoje velikosti in vitkosti ne nosim preveč petk, tako da bo to zame kar izziv, saj se enostavno ne počutim dobro v krogu samih majhnih deklet :)”

Pozdravljena,

nekdaj “prepovedane” kombinacije, kot sta črna in rjava, rjava in siva, črna in modra, že nekaj časa niso več to, ampak so pravzaprav zelo elegantne in dobrodošle. Posebno črna in modra sta lahko super kombinacija, še sploh če kombiniraš mat in svetleč material (npr. žametno obleko in skunjič s satenastim ovratnikom ali podobno). Zdi se mi, da bo tvoja črna obleka z modrimi dodatki prav fina. Predlagala bi le, da se nujno izogneš beli jakni, ker res ne spada zraven. Poišči črno ali pa prav tako modro, pa bo vse ok!

Še predlog za nakit!
outfit-si-ogrlica-142OG019aPa lepo se zabavaj!

lp,lenka

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*