V Ikoni po moško

Ljubljana, 14. maj 2014: Nakupovalna hiša Ikona je v sodelovanju z GNTLMN STL, predavateljico Leo Pisani in Uredništvom pričesk Robert organizirala edinstven Dogodek po moško.

Ikona_Dogodek_po_mosko_3

Na Mestnem trgu 24 je priznana predavateljica, Lea Pisani, ki se ukvarja image conslutingom, zbrani množici predstavila pravila moškega oblačenja. Izvedeli smo, kako kombinirati kravato in naprsni robček, kateri metuljček si nadeti na dunajski ples, ob kakšni priložnosti obleči frak in tudi, kako na sodobno moško obleko za ležerno priložnost skombinirati športne copate.

Ikona_Dogodek_po_mosko_1 Ikona_Dogodek_po_mosko_2 Dogodek so popestrile pop-up trgovine izbranih blagovnih znamk: HommeGalland, Calvin Klein dišave in perilo, Bvlgari Malalan, Rogaška, Woodway in Črna zračka, moški ter njihove spremljevalke pa so uživali v pokušanju viskija Glenmorangie in temni čokoladi Lucifer.

Ikona_Dogodek_po_mosko_9 Ikona_Dogodek_po_mosko_8 Ikona_Dogodek_po_mosko_4V Ikoni si želijo, da bi tako prijetno moško druženje postalo tradicionalno in tako pripomoglo k dvigovanju kulture oblačenja v Sloveniji.

Ikona_Dogodek_po_mosko_910 Ikona_Dogodek_po_mosko_7 Ikona_Dogodek_po_mosko_5
Ikona_Dogodek_po_mosko_6____
Foto: vse Rober Ribič

Objavljeno v Lifestyle. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*