Vintage Vikend: val nostalgije v ljubljanskem parku Tabor

Ljubljana, 24. junij 2012: Tisti, ki jih podaljšan konec tedna ni zvabil na obalo, so se minulo soboto zgrnili v ljubljanski park Tabor in se prepustili valovom nostalgije. Nostalgične sobote sta skupaj ustvarila KD prostoRož in Vintage Vikend. KD prostoRož se že dve leti trudi ljudi privabiti k obuditvi dogajanja in jih vplesti v aktivnosti pozabljenega parka Tabor, kar jim uspeva z brezplačnimi delavnicami, predstavami in dogodki. K projektu se je vključil tudi Vintage Vikend, ki že tretje leto spreminja zapuščene kotičke mesta v ljubke prodajalnice oblačil in modnih dodatkov iz druge roke.

Vintage Vikend

Tokratni dogodek pod taktirko Vintage Vikenda je bil največji doslej. V senci krošenj je zrasla prava majhna tržnica kar petnajstih ponudnikov večno lepe mode, med katerimi so se sprehajali radovedneži vseh starosti in brskali med pisano ponudbo. Svoje omare so odprli Vintage Vikend, Neon Vintage Jewelry, Ab Fab, Gvant, Miss Vandelej, Ema Bavcon, Divas Vintage, 2nd Chance, Little Elephant, Atelier Indevin, Backyard Vintage, Ada Vintage, Klara, Dame in Gospodje ter Zadruga dobrote. Na voljo je bilo vse – od "nežno rabljenih" oblačilc za najmlajše, znamk visoke mode, v katerih se ne bi sramovali sprehoditi po rdeči preprogi, do lepo ohranjenih oblačil in modnih dodatkov iz druge roke, ki so že toliko stari, da so ponovno prišli v modo.

Vintage Vikend

Vsi, ki ste se to soboto raje predajali sončnim žarkom, kot nostalgiji, ne skrbite. Vintage Vikend bo prihodnji konec tedna obiskal štajersko prestolnico.

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Vintage Vikend

Besedilo: Tjaša Gračner
Foto: Nina Štajner

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*