Tatjana Patitz novi obraz Chantelle

Tedni mode v svetovnih modnih prestolnicah so za nami in navdih, ki ga svetovnim designerjem nudi zapeljivo perilo, je bil opazen kot še nikoli. Šik visoke mode je v kolekciji jesen-zima 2010 v svojem prestižnem perilu utelešil francoski Chantelle, ki se letos pojavlja z novo muzo, Tatjano Patitz. Zamenjala je prejšnji obraz Chantella, Stephanie Seymour.

Tatjana Patitz Chantelle

Tatjana Patitz, vrhunska manekenka iz devetdesetih let, se je pojavljala na naslovnicah Marie Claire in Voguea ter hodila na modnih revijah  za vsa velika oblikovalska imena, danes, pri svojih štiridesetih, pa izžareva čudovito ženstveno energijo. Zase zahteva le najboljše, zato ji prestižno perilo Chantelle daje samozavest in diskretno zapeljivost ter oporo pri vsakodnevnih obveznostih.

Tatjana Patitz Chantelle

Chantelle je ugledna znamka, ki na prvo mesto vedno postavlja žensko, njene potrebe in želje. V naš vsakdan prinaša pariški šik, mojstrsko izdelane čipke in kakovostno perilo za sodobno žensko. V najnovejši kolekciji jesen-zima 2010 tako najdemo  odlično krojene nedrčke, korzete in drugo spodnje perilo v rdečih, črnih, violet in vojaško zelenih tonih, okrašene s plemenitim vezenjem.

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*