Poletna poroka

Oblačenje za svečane dogodke nikoli ni preprosto. Ne bi radi, da izgledamo preveč casual, prepogosta napaka pa je overdoing it. Ne, maturantska obleka look ni primeren za udeležbo na sestričnini poroki, tudi če ste ravno maturirali.

Ko razmišljte o outfitu, naj vas ne zavede želja po standarnem slovenskem kostimu. Ne boste urejeni, ampak sto let za časom. Isto velja za kombinacije tričetrt hlač in zlato ali srebrno potiskanih majic ter ujemajočih se sandalov. Tudi tunike in pajkice niso nobena izjema. Upokojite še bombažen jersey bolero za čez obleko z ozkimi naramicami.

Letošnja fashionable izbira je damska. Think povojno modo iz 50. let ali Marcio Cross iz Razočaranih gospodinj.

Pri izbiranju outfita je pomembno, da veste, kje in kakšna poroka bo. O tem veliko pove že ura obreda.

Obleka, jopa, edgy torbicaDopoldanske ali zgodnje popoldanske poroke zahtevajo malo bolj sproščeno oblačenje. Primerne so poletne obleke, dolžine okoli kolen. Obleke so lahko vzorčaste ali enobarvne v vseh možnih svetlih odtenkih, le belo izpustite, ker je rezervirana za nevesto. Lahko poiščete tudi kombinacijo krila in bluze ali majice. Dobra izbira je širše in bolj nabrano krilo z visokim pasom ter bluza, ki se nosi v krilo. Dress up z dobrim nakitom in malo torbico za v roke.

Pri popoldanskih porokah pridejo v poštev tudi vse temnejše barve oblek. Tudi črna je ok, če ste med svati in jo z raznimi dodatki malo razvedrite. Ne pozabite na jopico ali jakno za ogrnit, ker zvečer zna postati hladno. Če gre za cerkveno poroko, je prav tako pomembno, da pokrijete ramena v cerkvi. Prav tako so proti večeru bolj dovoljene daljše obleke in višje pete. Preprosto obleko lahko super skombinirate s pasom, ki ga zvečer lahko zapnete tudi preko jope.

Večno poletno poročno vprašanje je, nogavice da ali ne. Tanke 8 denske hlačne nogavice kožne barve znajo noge polepšati in skriti kakšno malo nepravilnost. Dobijo se tudi hlačne nogavice brez vidnih robov za sandale. Izgledalo bo, kot da ste brez nogavic. Goste večdenske barvaste nogavice pa so odlična izbira za fashionable kombinacijo kakšne srednje lahke poletne oblekice. Če pa mislite, da vam bo le prevroče, nogavice izpustite (in imejte rezervo v torbici :). Razen če greste na poroko člana angleške kraljeve družine, seveda.

 

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*