Nagrada za navdih Triumph 2012

31 mladih oblikovalcev je odpotovalo v  Šanghaj na mednarodni izbor. Od Pekinga do Milana, Londona in Berlina – Triumph Inspiration Award (TIA), nagrada za navdih Triumph, je ponovno  tu – tokrat je potekal finalni mednarodni izbor v  Šanghaju.

19. oktobra so finalisti 31-ih držav predstavili zmagovalne kreacije spodnjega perila na spektakularni modni reviji. Študentom modnega oblikovanja je revija dala možnost predstaviti se priznanim kitajskim in mednarodnim novinarjem, kupcem, modnim vizionarjem in povabljenim VIP gostom.

Prestižni muzej sodobne umetnosti, Minsheng v Šanghaju, je pozdravil več kot 500 gostov in odlično predstavljal letošnjo temo natečaja, "Zmaji in metulji". Ta dva osnovna simbola kitajske kulture sta zaživela v resničnem življenju.

Nagrada Triumph

Komisijo, ki je odločala o zmagovalni kreaciji, so sestavljale znane osebnosti iz področja mode: igralka in pevka Karin Mok, modna oblikovalka Uma Wang, mednarodno uveljavljen fotograf  Wing Shya, urednica Vogue Italija Franca Sozzani, kitajska manekenka Bonnie Chen in modni oblikovalec iz Anglije Matthew Williamson.

Nagrada Triumph

Zmagovalna kreacija "Obnova ekliptike" angleške oblikovalke Sian Whitefoot je nagrajena z denarno nagrado 15.000 evrov in bo proizvedena v omejenih količinah za prodajo v prodajalnah po vsem svetu.

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*