Model Slovenije

Prvo pravilo blagovnih znamk je, da morajo biti jasno prepoznavne.

Vsaj v mojem primeru in primeru mojih modo zasledujočih kolegic so snovalci Super in Slovenskega top modela torej zafrknili situacijo. (Da. V mislih sem imela precej bolj sočen izraz.)

Po treh dneh raziskav, debat in surfanja po spletnih straneh Supermodela Slovenije in Slovenskega top modela ju tako na hitro, iz glave, še vedno ne ločim med sabo. 

Nika Urbas  

En kompletek (Slovenski top model) vsebuje Nušo Šenk, Milana Gačanovića, Zorana Garevskega, Petro Windschnurer iz Elle Slovenija in Ireno Lušičić iz revije Story.

Drugi kup (Supermodel Slovenije) modnih poznavalcev vodi Danaja Vegelj (ki sicer piše super članke za Modno in D), žirijo pa sestavljajo Sašo Radovič, Nika Urbas in Matjaž Banič.

Kdo spada kam, pomešam vsaki dve minuti.  

Stvar pa me za začetek zanima iz enega razloga: na tv-ju sem zasledila reklamni spotek za eno od teh oddaj, za katerega sumim, da v njem nastopa Nuša Šenk. (Preiskala sem pol neta, da vam ga pokažem, a popolnoma neuspešno. Glejte torej tv! ;))

Všečen posnetek, vsekakor vreden hvale. Mali ples pred kamero in prijetna glasba v osvetljenem ozadju pa sta verjetno zgolj zaradi duha časa in great minds think alike za trenutek morebiti sorodna pomladni Kate Moss za Topshop.

Preden sem videla eno samo oddajo, navijam za Supermodel Slovenije.

Nika Urbas    

Tudi zato, ker pričakujem od Nike Urbas vsaj eno sočno izjavo na oddajo. Tako, ki bo dvignila prah in razvnela strastne debate, izpade na forumih in v komentarjih ter pričkanja na mestnih avtobusih.  Tako, ki bo včasih zgolj provokacija, drugič pa bomo lahko v njej prepoznali veliko mero razgledanosti in ustvarjalnega uma.

Čakamo oddaje!

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Model Slovenije komentirano: 13x

 1. Sanela pravi:

  I L.O.V.E. her!
  Zelo zanimiva gospodična! Urbas Nika…

 2. SelMa pravi:

  Js obožujem njene izjave. Včasih so namenoma tok provokativne, folk pa kr nasede in se vsi razgovorijo zarad njih…

 3. Majdaa pravi:

  Ja pa folk se krega med sabo al so sposobni al niso, pa se bunijo k za njih niso nikol slišal. Ja a res, da ne! tisti k so uspešni v tujini se nimajo časa razkazovat po raznih ONAh in OBRAZih…LOL

 4. Anonimno pravi:

  ej, kdaj se pa to sploh začne?

 5. trilala pravi:

  Včeraj sem ravno ujela reklamo, samo se pa nisem spomnila pogledat, kdaj bo predvajano. So pa deli menda že kar vsi posneti.

 6. Anonimno pravi:

  Točno tisto prvo sem imela v mislih, ja. Hvala! 🙂

 7. SelMa pravi:

  Gledam zdej kr redno tale Supermodel in mi je vedno bolj všeč. Je tko kr na nivoju, res…

 8. Anonimno pravi:

  evo, par sekund do razglasitve, js pravm, da bom ANELA!

 9. Anonimno pravi:

  Je Anela, sej sem vedla… 😉

 10. Anonimno pravi:

  Neki o Niki in njenem izgledu: folk se toliko spuišča v njen videz, kako je smešna blablabla. A ko polovico glupih srednješolj in avtomehanikov vprašaš po najljubši knjigi, ti bojo prijavili, da je to Mali princ. kdor hoče videti, mora gledati s blablabla, bulšit. Ne razumem, kako se lahko počutijo tako ogrožene od videza enega samega samcatega posameznika, ki za povrhu nikogar ne sili, da nosi bleščice na obrveh ali turbane na glavi. A potem nič ne gledajo s srcem? Taki so, kot rednecki v Goli v sedlu, isti šit.

 11. Anonimno pravi:

  res je pa bedno,da se vanjo spuščajo z negativni komentari tisti ki njihovo mnenje itak nič ne velja ko bo s koga kaj ratalo naj se pa oglašajo!

 12. Anonimno pravi:

  ej, tok nam v oš turijo Prešerna v glavo, pa še premalo: le čevlje sodi naj kopitar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*