Luisa Spagnoli na Prešernovem trgu

Petek, 10. maj: Ob 12. uri se je pred Galerijo Emporium na Prešernovem trgu odvila modna revija. Najlepše kreacije najstarejše italijanske blagovne znamke, Luise Spagnoli, so predstavile znane slovenske manekenke. Ob tej priložnosti je bil prisoten tudi predstavnik Luise Spagnoli.

Blagovna znamka, ki je svetovni modni industriji prvič predstavila angoro in ki so jo že v petdesetih letih prejšnjega stoletja oboževale filmske zvezde starega  Hollywooda, naše babice pa so njene izložbe hodile občudovat v Trst, še vedno ni izgubila svojega čara. Prekrasni italijanski materiali, ženstveni kroji, eleganca in modne barve pa so tiste, ki so prepričale tudi cambriško vojvodinjo, Kate Middleton, ki je ena izmed zvezd nove generacije, ki prisegajo na to blagovno znamko. Kate Middleton se je v nepozabnem rdečem kostimu Luise Spagnoli pojavila na svoji prvi uradni dolžnosti kot vojvodinja.

Modna revija Luisa Spagnoli

Modna revija Luisa Spagnoli

Najnovejša kolekcija Luise Spagnoli pomlad/poletje 2013, je na voljo v drugem nadstropju Galerije Emporium, na Prešernovem trgu.

Modna revija Luisa Spagnoli

Modna revija Luisa Spagnoli


Modna revija Luisa Spagnoli
Z leve proti desni: Tina Frlič, vodja Galerije Emporium,
predstavnik Luise Spagnoli,
Petra Draškovič, vodja marketinga v Galeriji Emporium


Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*