Eva Herzigova postala nov obraz francoske modne znamke 1.2.3 Paris

Supermanekenka Eva Herzigova, ki so jo poimenovali za Marilyn Monroe devetdesetih let, je zaznamovala modne piste velikih oblikovalskih hiš, kot so Chanel, Dior in Yves Saint Laurent ter za naslovnice glamuroznih revij pozirala najbolj znanim svetovnim fotografom.

Eva Herzigova in 1.2.3 Paris

Prefinjenost, eleganca in enostavnost ready-to-wear kolekcije so tisti atributi, ki jo povezali z blagovno znamko 1.2.3 Paris. Evina klasična lepota se čudovito ujame z ženstvenim videzom oblačil 1.2.3.  

Eva Herzigova in 1.2.3 Paris

Njuno sodelovanje pa bo preseglo običajne okvirje dela fotomodela, kajti mlada mamica se je ob pomoči 1.2.3 oblikovalske ekipe zavezala k oblikovanju samostojne kolekcije.

Navdih zanjo je Eva Herzigova našla kar v svoji omari, saj želi, da odseva njeno osebnost in značaj. Kolekcijo bo sestavljajo petindvajset kosov v nežnih pastelnih, peščenih in kaki tonih. Eva opisuje kolekcijo kot  "klasično, mehkih linij in izjemno ženstveno".  

Eva Herzigova in 1.2.3 Paris

Oblačila 1.2.3 Paris najdete v Emporiumu, kolekcija Eve Herzigove za 1.2.3 Paris, ki bo kljub slavnemu podpisu cenovno dostopna, pa bo na voljo že od aprila letos.

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Eva Herzigova postala nov obraz francoske modne znamke 1.2.3 Paris komentirano: 3x

  1. maja pravi:

    Pri svojih letih je še vedno prava lepotica!

  2. Anonimno pravi:

    Res super, krasne spomladansko poletne obleke…a se že kaj ve kakšne bojo cene?

  3. nia pravi:

    piše da bojo cenovno dostopne….we will wait and see kaj to pomen…:))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*