Beverly Hills: neprecenljivo!

Običajno ne pobiramo zgodb z drugih portalov. Hm. Popravek. NIKOLI ne pobiramo zgodb iz drugih portalov.

A danes je nekaj kliknilo, pritegnilo našo pozornost in vzbudilo toliko spominov na zadnja leta osnovne šole, na otroke devetdesetih, ki smo se iz starih jugoslovanskih črno-belih učbenikov pri zemljepisu učili o makedonski pridelavi paradižnika, hrvaških narodnih čudesih, bosanskih rudnikih in industriji, in to istočasno, kot smo pri zgodovini morali ustvarjati zvezke, polne časopisnih izrezkov s poročili iz pravkar razbesnele bosanske vojne.

Beverly Hills 90210
V tistih zadnjih mesecih našega otroštva, ki se je že mešalo z resnim najstništvom in časom srednje šole, ko še ni bilo običajno, da slovenski gimnazijec nosi oblačila istih znamk kot gostujoča ameriška skupina high-school studentov, a hkrati smo se že hihitali ob prvih tovrstnih anekdotah (da, danes si čuden, če ne nosiš istih znamk, globalizacija pač), smo vsako popoldne redno, strastno in zavzeto spremljati Beverly Hills.

Otroci poznega socializma in zgodnjega kapitalizma nikogar in ničesar nismo občudovali bolj kot Kelly, Brende, Brandona, Dylana in drugih izvirnikov, kajti, let's face it, današnji Beverly Hills si ne zasluži niti črke B. 🙂

Iz tega dolgega uvoda in okolišenja lahko povemo le to, da je znamka Old Navy za svoje back-to school reklame uspela zbrati skoraj celotno postavo izvirnega Beverly Hillsa (da sta zasedeni, sta se pretvarjali le Tori Spelling in Shannon Doherty). Reklame so neverjetno dobre in zopet nas lahko stisne pri srcu, ko Andrea zamomlja: "… and I love you. I mean… nothing."

Ogled: obvezen na Fashionista.com

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

*