1. International Fashion Week: vrhunec večera

V preteklih dneh se je iztekel še drugi teden mode v enem mesecu. Fashion.si nam je s podporo HTC-ja, Mercedes Benza, Perwola in drugih predstavil prvi International Fashion Week.

Če smo dolga leta bili brez enega tedna mode, sta se zdaj dva, International in Philipsov, tako približala, da kar kričita po primerjavi. Na enem področju International zmaga brez sence dvoma, in to je lokacija. Prostori nekdanjega Slovenijalesovega razstavnega prostora so služili kot ravno dovolj veliko, urbano in grobo prizorišče tako za druženje kot seveda tudi za showroome, novost na slovenskih tednih mode, in modno pisto.

Vsekakor pa smo na prvem večeru International Fashion Weeka, kjer so se predstavili Ivan Alduk s Hrvaške, Urška Habjan z nakitom, Pintour iz Italije, JSP za Eber, Tijana Pavlov iz Srbije, poleg odlične organizacije videli le en vrhunec.

JSP za Eber

O kom govorimo, ne more biti dvoma. Gre za JSP, blagovno znamko sester Proković, ki je očarala že na Philips Fashion Weeku, na Internation Fashion Weeku pa sta ustvarjalki s kolekcijo JSP za Eber le potrdili svojo nadmoč. Prvi izhodi v barvastem krznu so šokirali in nakazali barvito zimo, dokončno pa sta nas prepričali s čudovito izdelanimi in premišljeno krojenimi dolgodlakimi krznenim plašči in jaknami v naravnih tonih.

JSP za Eber

JSP za Eber

Vsekakor po prvem večeru lahko rečemo, da so tako na Philipsovem kot International tednu mode slovenski oblikovalci močno nadvladali goste iz tujine. 

 

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

1. International Fashion Week: vrhunec večera komentirano: 1x

  1. Anonimno pravi:

    prostor in avti so mi bli všeč 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*