Vse vzorčasto

“Hej, enkrat ste mi že pomagali, tako da se spet obračam na vas.

21 let, moja postava je normalna, stil casual, oprijete hlače in ohlapno gor.

Lansko leto sem si kupila čevlje s fotke. Ful so se mi zdeli kjut, kljub temu da niso v mojem stilu. Zdaj mi pa ležijo v omari, ker se mi sploh ne sanja, kako jih skombinirat. Take barve so, da se tepejo s  kavbojkami. Bi mogoče šli na bele hlače, rdeče? Kaj pa top, bluzica, nakit za zraven?

Druga stvar, ki bi jo rada še kdaj oblekla, je karirasta jakna.
Saj verjetno je totalno out, ker jo imam že sto let, ampak mi jo je škoda, ker je še vedno videti v redu. Oprijeta je v pasu, pride mi nekje do bokov. Rada bi jo nosila na kakšno zanimivo kombinacijo, ne samo klasično črno-belo-rdečo.

Ful hvala za pomoč!”

Karo_jakna

Pozdravljena,

tvoji čevlji so kar malo poseben model, ki trenutno ni tako aktualen. Vidim pa, da so ti zelo všeč.

Cevlji_1,jpg
Morda bi jih nosila tako, da bi iz njih naredila pravi mali modni “statement” in jih namenoma stilsko zanimivo  skombinirala. Morda na široko svetlo midi krilo ali obleko. Obvezno obuj zanimive svetle žabice, dober modni dodatek, kot je tale klobuček na sliki s povezave, pa tudi ne bo škodil.

jakna_1

Kar se tiče zgornje jakne, jo z lahkoto dobro skombiniraš. Lahko jo nosiš na pajkice v videzu usnja oz. še bolje na take, ki so iz polovice umetnega usnja in iz polovice kompaktne viskoze – take so bolj zanimive in bolj udobne. Spodaj oblečeš sproščeno in oversized majico. Ker se na karo že tradicionalno krasno kombinira (umetno) usnje, jo lahko oblečeš tudi na krajše usnjeno krilce, kot vidiš na prvi fotki v tem prispevku.

Ali pa jo konec koncev nosiš na ožji črn ali širši moder jeans v boyfriend kroju, skupaj s kakim zanimivim in malo bolj ohlapnim topom!

Upam, da sem pomagala in brez zamere tokrat! Pozdravčki!

___
Foto: http://kri-x-san.blogspot.com, arhiv uredništva

Objavljeno v Splošno. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*