Menstrualne kopalke za najstnice

Menstrualne kopalke so rešitev, da se tudi najstnice lahko kopajo z menstruacijo.

Menstrualne kopalke so nekaj, kar bo vaši najstnici med počitnicami in sicer prišlo še kako prav. Imate doma deklico, ki komaj dobro stopa na pot odraščanja? Ima menstruacijo in je stara komaj 10, 11, 12, 13 let? Tako stare so mlajše najstnice, za katere večinoma še ni primerna uporaba tamponov. Morda tampona niti uporabiti ne bi znale!

A poletje je tu in najstnice bi se rade kopale v morju, bazenih ali jezeru. Tudi vi si zagotovo ne želite, da bi menstruacija ene članice vsej družini pokvarila dopust, ker ne bi mogli skupaj uživati v vodi. Še bolj je to pomembno, če vaša mlajša najstnica odhaja na počitnikovanje sama! Kako bo z menstruacijo na morju z razširjeno družino, šolo v naravi, kolonijo, taborom?

Odkar obstajajo menstrualne kopalke, menstruacija več ne pokvari dopusta!

Menstrualne kopalke so super izum zadnjih let, v katerih se vaša najstnica lahko kopa tudi z menstruacijo. Kopalke za menstruacijo so izdelane tako, da vpijejo za 1 tampon izcedka. Izcedek (se pravi menstruacijo ali pa tudi beli tok ali urin) zadržijo v sebi in ga ne prepustijo ven. Zato se z menstrualnimi kopalkami lahko oseba brez skrbi kopa uro do dve. Menstrualne kopalke so primerne za blag in srednji menstrualni tok.

Menstrualne kopalke za kopanje z menstruacijo

Kako so sestavljene menstrualne kopalke?

Menstrualne kopalke so sešite tako, da je v stilu s sluznico hitro vpojna plast, ki takoj vsrka izcedek v notranjost kopalk. Tam pa ga zelo vpojna plast zadrži v sebi. Nepropustna plast pa ga ne izpusti na plano, zato ne bo krvave sledi.

Menstrualne kopalke: kje naj jih kupim?

Menstrualne kopalke kupite v spletni trgovini z menstrualnimi spodnjimi hlačkami in menstrualnimi kopalkami: idealno-pralno.si. Izbirajte med več modeli menstrualnih kopalk.

Menstrualne kopalke WUKA so super za vse, posebej za najstnice. Odlično se obnesejo tudi pod športnimi kopalkami za treninge plavanja.

Menstrualne kopalke AWWA Frankie so finančno ugoden način za super kopanje ne glede na menstruacijo.

Menstrualne kopalke Chantelle pa so fine in elegantne ženske kopalke, primerne tudi za ženstvene postave in večje številke.

Kje naj kupim menstrualne kopalke za najstnico?

Kupite jih v spletni trgovini www.idealno-pralno.si. Pokličete jih lahko na tel. št. 031 559 075 ali jim pišete na spletna.trgovina@idealno-pralno.si.

Objavljeno v Splošno. Naredite si zaznamek.

Comments are closed.