Spoznajte novo prijateljico, Anabello!

Lepa, prijazna, nasmejana, dišeča, urejena in trendovska. To je Anabella, najnovejša parfumerija v mestu, ki vas v Cityparku razvaja vsak dan v tednu.

Ana in Anabella

"Kadar sem nerazpoložena in si zaželim razvajanja, se mi popolnoma posveti in mi pove, da sem nekaj posebnega in si zaslužim biti urejena in negovana," tako je svojo novo prijateljico Anabello na otvoritvi opisala igralka Ana Dolinar. Dolinarjeva je ena od štirih znanih An, ki so se že spoprijateljile z Anabello. Poleg nje so to še kuharica Ana Žontar Kristanc, glasbenica Ana Soklič in balerina Ana Klašnja – lepe, privlačne in uspešne mlade Slovenke, ki so v Anabelli v trenutku našle prijateljico in sopotnico, ki jo potrebujejo. "Vedno izbere pravo dišavo, ki nas v trenutku napolni z energijo," pravijo simpatične Ane. Anabella jim je všeč, ker jim svetuje glede ličenja in nege kože, pomaga jim izbrati darilo, poleg tega pa zna z ustreznimi knjigami nahraniti še ženske duše.

Estradnice v drogeriji Anabella

Na prikupni otvoritvi drogerije so Ane v svet ličenja, lepote, nege in razvajanja pospremile tudi druge estradnice. Prišle so radijka Ana Praznik, plesalka Nadiya Bychkova, nekdanja miss Universe, Marika Savšek, pevki Nuška Drašček in Anja Rupel in igralka Ana Marija Mitič. Anabella pa v svoj lepotični objem sprejme vsakogar, ne le Ane. In pričakuje vas nasmejana, negovana in včasih malce… očarljivo razvajena.

Ekipa Anabella
Ekipa Anabella: Irena Barič, poslovodja, Tomaž Garvas, vodja maloprodaje Orbico, Nada Tomšič, vodja veleprodaje Orbico, Mojca Ivančič, marketing
Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

*